Telefon Çalınca İnternet Kesilmesi
-
Evde telefon çalıp cevap verince yada telefon açınca internet kesiliyor.Splitter kullanmıyorum çünkü duvardan iki tane çıkış var.Kabloların yerlerini değiştirdim yine aynı.Telefonu değiştirince böyle oldu.Sizce çözüm nedir?
-
splitter kullan hocam. bizde de aynı sorun vardı. cıkıs olmasina ragmen splitterla devam ettik.
-
her paralel için splitter kullan. kablonun ucu boş olsa bile ucuna soket bağla ve splitter ekle.
-
UniFroG bunu yazdı:
-----------------------------
her paralel için splitter kullan. kablonun ucu boş olsa bile ucuna soket bağla ve splitter ekle.
----------------------------- -
splitter kullanmadığın sürece kesilmeler yaşarsın
-
telefonu bağladığın kabloya splitter takıcaksın. başka çözüm yok. paralel bağlantıda telefon açarsan internet gider :)
-
Paralel hat yok.Tek çıkışa splitter takarak ve yerleri değiştirerek dendim.Olmadı.
-
UniFroG bunu yazdı:
-----------------------------Bunu daha açarmısın.
-
arnavutr bunu yazdı:
Evde telefon çalıp cevap verince yada telefon açınca internet kesiliyor.Splitter kullanmıyorum çünkü duvardan iki tane çıkış var.Kabloların yerlerini değiştirdim yine aynı.Telefonu değiştirince böyle oldu.Sizce çözüm nedir?
-----------------------------arnavutr bunu yazdı:
Paralel hat yok.Tek çıkışa splitter takarak ve yerleri değiştirerek dendim.Olmadı.
-----------------------------evde paaralel yoksa telefon nasıl çalıyor? modemden mi cevap veriyorsunuz :)
-
Duvarda çift çıkış var.
-
arnavutr bunu yazdı:
Duvarda çift çıkış var.
-----------------------------o zaman dairenin girişinde paralel var dairenin girişine takacaksın spritteri. yada binanın girişinde sizin daireye gelen hatları birbirlerine bağlamışlarddır muhtemelen. elektrikçiler hep öyle yapıyor