folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Çamaşır Makinesinde Yıkandı , Yardım ( İphone 5 )

Telefon Çamaşır Makinesinde Yıkandı , Yardım ( İphone 5 )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Garantiliyse içine su kaçtığını anlamazlarsa sorun olmaz, bence iyice kurut ne bilim saç kurutma makinasına tut, prinçte bekletmeye devam et iyice kuruduğundan içinde iz kalmadığından emin olunca gönder garantiye gitsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Garantiliyse içine su kaçtığını anlamazlarsa sorun olmaz, bence iyice kurut ne bilim saç kurutma makinasına tut, prinçte bekletmeye devam et iyice kuruduğundan içinde iz kalmadığından emin olunca gönder garantiye gitsin,

apple mı :D benim bi arkadaşımın hoparlörü bozulmuştu içine su kaçmış dediler kaçmadığı halde 6 7 ay mahkemede kaldı telefon kullanamadı :)

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek

bende konu acmayayım benimde s3 mini var geçen havuza atladım dalgınlıga gelmiş sortla 10dk falan durdu hemen cıkardım bataryayı . içindeki suyu kuruttum ama telefon acılırken görüntü gelip gidiyor ne yapmak lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    SiyahBeyaz bunu yazdı

bende konu acmayayım benimde s3 mini var geçen havuza atladım dalgınlıga gelmiş sortla 10dk falan durdu hemen cıkardım bataryayı . içindeki suyu kuruttum ama telefon acılırken görüntü gelip gidiyor ne yapmak lazım

yolla garantiye.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    SiyahBeyaz bunu yazdı

yolla garantiye.

kanka ama garanti dısı diyorlar anlarlar mı 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

apple mı :D benim bi arkadaşımın hoparlörü bozulmuştu içine su kaçmış dediler kaçmadığı halde 6 7 ay mahkemede kaldı telefon kullanamadı :)

Vay şerefsizler, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

Apple'ın türkiyede servisi yok. İthalatcı firmanın işi bu :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

apple cihazlarının içinde sensor vardır. suyla herhangi bir temasta anlayabiliyorlar

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

AHahahha yarım saat deterjanla çamaşır makinasında yıkanmış, çıkarıp prince koymuş =)))

hocam o içine birkaç damla su kaçınca yapılan şey

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

o telefon bırak cebe koymayı, elden düşmemesi lazımken :D cebe koyulmuş + çıkartılan pantolonun cebinde unutulmuş + çamaşır makinesinde yıkanmış + yıkanma sırasında yokluğu hala fark edilmemiş.

neyse birşey demiyorum. inş düzelir. geçmiş olsun hocam :D

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
Toplam Hit: 14927 Toplam Mesaj: 56