Telefon Çamaşır Makinesinde Yıkandı , Yardım ( İphone 5 )
-
Garantiliyse içine su kaçtığını anlamazlarsa sorun olmaz, bence iyice kurut ne bilim saç kurutma makinasına tut, prinçte bekletmeye devam et iyice kuruduğundan içinde iz kalmadığından emin olunca gönder garantiye gitsin,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Garantiliyse içine su kaçtığını anlamazlarsa sorun olmaz, bence iyice kurut ne bilim saç kurutma makinasına tut, prinçte bekletmeye devam et iyice kuruduğundan içinde iz kalmadığından emin olunca gönder garantiye gitsin,
apple mı :D benim bi arkadaşımın hoparlörü bozulmuştu içine su kaçmış dediler kaçmadığı halde 6 7 ay mahkemede kaldı telefon kullanamadı :)
-
bende konu acmayayım benimde s3 mini var geçen havuza atladım dalgınlıga gelmiş sortla 10dk falan durdu hemen cıkardım bataryayı . içindeki suyu kuruttum ama telefon acılırken görüntü gelip gidiyor ne yapmak lazım
-
SiyahBeyaz bunu yazdı
bende konu acmayayım benimde s3 mini var geçen havuza atladım dalgınlıga gelmiş sortla 10dk falan durdu hemen cıkardım bataryayı . içindeki suyu kuruttum ama telefon acılırken görüntü gelip gidiyor ne yapmak lazım
yolla garantiye.
-
mstfcn bunu yazdıSiyahBeyaz bunu yazdı
yolla garantiye.
kanka ama garanti dısı diyorlar anlarlar mı
-
SinusX bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
apple mı :D benim bi arkadaşımın hoparlörü bozulmuştu içine su kaçmış dediler kaçmadığı halde 6 7 ay mahkemede kaldı telefon kullanamadı :)
Vay şerefsizler,
-
SinusX bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Apple'ın türkiyede servisi yok. İthalatcı firmanın işi bu :)
-
apple cihazlarının içinde sensor vardır. suyla herhangi bir temasta anlayabiliyorlar
-
AHahahha yarım saat deterjanla çamaşır makinasında yıkanmış, çıkarıp prince koymuş =)))
hocam o içine birkaç damla su kaçınca yapılan şey
-
o telefon bırak cebe koymayı, elden düşmemesi lazımken :D cebe koyulmuş + çıkartılan pantolonun cebinde unutulmuş + çamaşır makinesinde yıkanmış + yıkanma sırasında yokluğu hala fark edilmemiş.
neyse birşey demiyorum. inş düzelir. geçmiş olsun hocam :D