Telefon Dokunmatik Ekran Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Beyler Samsung marka bir telefonun sadece  dokunmatik camını değiştireceğim. İncelediğim kadarı ile ısıtma tüpü sıcak hava tabancası kullanılıyor ben onun yerine ne kullanabilirm. Birde dokunmatik ile ekranın arasına Uv jeli sürüyorlar bu jel her telefon cam değişimi için gereklimidir?

siyahbereli tarafından 29/Eyl/16 23:02 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Jel amoled ekranlar için gerekli. Sıcak hava için fön Makinesi kullanabilirsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Samsung galaxy core 2 Smg355hq omeled midir değilmidir?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jocus
    jocus's avatar
    Erkek

Bende ekran değişimi yapacağım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

O modelde ips panel bile yok TFT ekran var hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

O modelde ips panel bile yok TFT ekran var hocam. 

Ozaman Jele gerek yok. Peki saç kurutma makinası ile ekranı ayıracak ısıyı nasıl elde edeceğim. Çok zayıf kalmazmı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Benim de s4'ün ekranı gitti yenisine 280 tl diyorlar ucuzunu bulabilir miyiz ki ?

Ne Mutlu Türk Doğana..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Benim de s4'ün ekranı gitti yenisine 280 tl diyorlar ucuzunu bulabilir miyiz ki ?

Bulursun hocam bende kendim halletmeye çalışıyorum işte. Burda tecrubeli birinden tüyoları kaptıkmı tamamdır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

S3 mini  ve S2 değiştirmişliğim var. Bir de başka S3 mininin ekranını kırmışlığım.

saç kurutma makinası ile güzelce ısıt. bi ucundan üçgen+yuvarlak gibi olan mavi aletle ya da saz gitar çalınan ismi aklıma gelmeyen ile kaldır.

daha sonra misina varsa onunla yoksa da yumusak bi tel ile bir ucundan girerek kaydırarak aşağı indir hacı. kırık parçası çoksa dikkat et.

dikine ayırma ekranı çizersin.

elin yatkınsa yaparsın yatkın değilse 15 tl daha ver telefonculara yaptırt.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Sorduğunuz kişi kâr koyup söylemiş hocam.. Çinliler Discovrey Air'in ekranını S4 e taktıkları için S4 ün ekran fiyatı uçmuş durumda. Geçen haftalarda 75 dolara almıştım S4 ekranını. Bir de ekran tamamen gidik mi, yoksa görüntü var da dokunmatik mi çalışmıyor.

Konuyu açan arkadaşa cevap: Sende değiştirebilirsin ekran dokunmatik ayrı ise. Zaten dokunmatikde yapışkan var silikon filan sürmene gerek yok. Ama en sağlıklısı dokunmatiği alıp bir telefoncuya yaptırman olur.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın konuyu dağıtıyorum ama yeni konu açmayayım bi soru için. Garantisi devam eden telefonun ekranı kırıldı. Ekranı garanti dışı ücretiyle serviste değiştirsek bile cihaz tamamen garantiden cıkarmı yoksa aynen devam edermi.

Madem Türksün Göster Ürksün!..
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 11
gsm ekran