folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Telefon Dolandırıcıları Sınır Tanımıyor

Telefon Dolandırıcıları Sınır Tanımıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

telefondaki kadın çok amatör ama. 

muridlerin dediği gibi yaşlı başlı insanları kolay kandırıyorlar pezevenkler.

bu dolandırıcılar ile sürekli iletişim içindeyim. telefonun heryeri reklam sms leri ile dolu. yemin ederim çok seviyorum onları.

yapabildiğiniz bumu ? diyerek daha fazla numaramı dağıtmalarını istiyorum. 

vakitlerini çalmak , sahte ürünlerini kapıda ödeme ile spariş verip geri iade etmek , mal ayağına yatıp onları saatlerce sinir etmek benim işim.

erkek olanların sesi aynı pezevenklere benziyor. kadın olanların sesi ise komşusunun genç ergen çocuğu ile yiyişen maturelere benziyor.

genelde genç dolandırıcı sürütükler ile erkek olanlardan korkmayın. olgun milf olanlar oldukça etkileyici ve ikna edici oluyorlar.

işte onların boynuna deri tasma takıp çift kişilik su yatağımın etrafında gezdirmek istiyorum kokain tabağımdan sol burnuma kokain sürerken.

hacuu bilgilerin var bende. sana aynından bi yapam istersen :DDDD tüm secereni dökeyim önüne

imzayı bıraktım basıyorum artık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ulan bi kere aramadilar beni, hep bekliyorum ama yok.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Ulan bi kere aramadilar beni, hep bekliyorum ama yok.

Paranın kimde olduğunu biliyorlar :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    bro bunu yazdı

Bunlar şanlıurfanın bir köyünden sülalece dolandırıcılık yapan bir şebeke. Hatta 1 kasım seçimlerinde chp'nin şanlıurfa listesinin son sırasındaki aday da, şu ünlü hukuk profesörünün dolandırılmasında parmağı olanlardan biriydi. Devlet bu sülaleye neden bir şekilde müdahale edemiyor ya da az ediyor. Anlamış değilim.

bende birkaç şey duymuştum siber suçlardan bir polis abi anlattı (bu telefonda dolandırma olayına siber suçlar bakıyomuş ne alakaysa)

şanlıurfa akçakaleli şebeke. zaten para almak için gönderilenlerden yakalananlar çok oluyor 99%u akçakaleli. paranın toplanıp gittiği bi herif var akçakalenin bi köyünde onu almak için 1/2 kez jandarma falan gitmiş karşılarına tüm halk çıkmış burdan adam alamazsınız diye halkada ateş açamıyolar yada halkı dağıtana kadar adamlar kaçıyo falan gibi bi durum varmış.

ayrıca aynı polis abi şey dedi, genelde bu tarz dolandırıcılık olayına kanıp para gönderenler bi şekilde illegal bi boklara karışmış insanlar oluyo. polisi duyunca korkuyolar falan. (ki bana çook mantıklı geldi) o profesörün dolandırılma olayı falan öyle bence.

birkaç olay dinledim herif istanbulda tüm parasını çekiyo (1 trilyon kadar) arabasına koyuyo, urfaya götürüyo falan gibi olaylar var. 

bilgileri genel olarak kredi kartlarını teslim eden kurye firmalarından alıyolarmış. (onlarda kimlik no falanda oluyo sanırım)

ayrıca etrafınızda buna kanacak kadar saf akrabanız vs varsa uyarın bence !

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Lavuk aradı bas bas bağrıyor beni korkutcak ya güya internette illegal şeyler yapmışım falan saydırıyor dedim evde internet yok neyden bahsediyosun ev telefonunun numarasını söyledi bu hat üzerinde internet kullanıyosun falan baya bi sövdüm uydunet kullanıyorum dedim evden alcaklarmış beni dedim gelin bekliyorum :D

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

geçen bununl ilgili seminer verilmişti, bu işin başladığı yer şnlıurfa akçakale..türkiyede bu işin yapıldığı tek yer şu anda orasıymışş ve ayda 1 milyon kazanan bile varmışş...muhtar bile ben muhtar olmasam bu işi yapardım demiş...operatörlerin açık hat satmasından sıkıntı yaşandığını söylediler..sadece bi adamın üstüne 77 bin hat çıkmış...daha bir sürü şeyler....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

sadece urfa değil tüm türkiyede var ama en yaygını urfa ve istanbul. adam urfadan pos cihazı alıp istanbulda kullanıyor, dolandırdığı kartı o postan çekince adamlar hangi şehirde iş karışıyor. ekstradan adamlar simbox kullanıyorlar kafalarına göre her numarayı çıkarıyorlar. altyapı voip olunca da kim nerden bulsun adamları. 

adamlar kendilerini ifşa etmiş itiraf etmiş açın bakın ; darbeturk.com

herifler çağrı merkezi kurdum diyor eleman alıcam diyor, milleti dolandırdıkları ses kayıtlarını yayınlıyorlar birde aq.

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Burdan kendimize çıkaracağımız ders bence etrafımızdakileri bilinçlendirmek olmadı. Kimseye hiç bir şekilde bilgi vermesinler telefondan. Bitmesede azalıcağına inanıyorum. Bilgi paylaştıkça güçlenir arkadaşlar unutmayalım.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 3373 Toplam Mesaj: 19
telefon dolandırıcılığı