Telefon Elinde Patladı :|
-
Hocam nokianın bl 5c modelindeki bataryalarının cok buyuk bi kısmı fabrika cıkısı arızalı olarak piyasaya cıkmıs ve bunlar 6630 n72 ve sanıyorum n73 dede var bu telefonlarda kullanılmakta..
Bundan yaklasık 6-7 ay once falan nokia bunu duyurmustu bataryanızın seri nosunu bi siteye yazıyodunuz ve eger arızalı seri noya sahipse batarya o siteye adresinizi giriyordunuz..
Daha sonrasında evınıze yenı orjınal hatasız batarya 10 gun gıbı bı surede gonderılıyordu..
Patlmanın nedenını ben buna baglıyorum ama tabi bunda nokia suclu..Mahkeme kararını bilemem nasıl sonuclanır google da bu batarya ıle ılgılı arama yaparsan sonuc bulursunu sanırım..Gecmıs olsun tekrardan..
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
Kreston bunu yazdı:
Nasıl ispatlayacaksınız ki?
patlamış telefon ve kopmuş parmaklar yeterli olacaktır :)
-----------------------------nah yeterli olacaktır. trilyon para alacağımı bilsem telefonu da patlatırım parmaklarımı da keserim amk.
-
N73 modeli hatalı batarya kullanan modeller arasında değildi.
Ayrıca telefonun patlamasıda ne olursa olsun kabul edilebilecek birşey değil.
Olay çok ciddi arkadaşa geçmiş olsun.
Sonuna kadar hakkınızı arayın.
-
Önce geçmiş olsun.Tazminatta alır.abd de bi adam hırsızlık için girdiği evin bagajında bir hafta mahsur kalıp köpek mamasıyla yaşadığı için(evin sahipleri tatilde)tazminat alıyor.Başka biri gittiği dükkanda bi çocuğa takılıp düşünce ayağını kırddığı için alıyor(işin ilginç yanı çocuk kendi çocuğu).Tabi bunlar Türkiye dışında.
-
Odysseus bunu yazdı:
------------------------------insanlar öyle duıruma geldiki
adamın parmakları kopmuş,parmaklarının derdine yanacağına tazminatla para alabilirmiyim diye düşünüyo
artık bu işlerin kasıtlı yapıldığını düşünüyorum
-----------------------------Kasıt Değil Ody Sen Baba Ocağında Ekmek Elden Su Gölden yaşıyon haberin yok ortamdan, Millet Aş iş demekten Kırılmış, Ama Çok Efendi bir millet Ses seda Yok Devlet Büyüklerine, O ayrı Tabiki Yakaladığı Fırsatta Bunları der.
Hem neden sen her şeye Muhalefet tavır takınıyorsunki. Alsın İnsallah Trilyonlar Alır, Hayatı Kurtulur yahu. Bu Arada Arkadaşa Geçmiş olsun.
Töbe Töbe Yarebbim bide Adamın Parmaklarını Düşünen yok Diyorsun, Yahu Parmaksız Yaşanmıyor demi Ody Bırak Güzel Bir para Alsın o Parmaksızda yaşar Sana ne yahu. :)
-
Öncelikle arkadasa cok gecmiş olsun..
Bence dava açması hakkıdır.Sonuçta bunun hesabını birileri vermeli.. Belki parmaklarını yerine getirmeyecek ama alacagı parayla belki ailesinin borçlarına yardım edecek.. belki kendine yeni bir hayat kuracak... Parmakları geri gelmese de acılarını dindirir.. Heleki ailesinin maddi durumu da iyi deilse..
Şahsen bana Trilyon verseler kendi ellerimle iki parmamı keserim :D Tabi keseceim parmaklara ben karar werecem sartiyla :P
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------parmaklar , ancak ve ancak yaban domuzu ve türü bir hayvanın
idrar kesesinin kurutulmuş tozuyla yerine gelir.
-----------------------------evet gazatete görmüştüm bi kadının yangında parmakları gitmiş o yöntemle aynen eskisi gibi uzatmışlar
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle arkadasa cok gecmiş olsun..
Bence dava açması hakkıdır.Sonuçta bunun hesabını birileri vermeli.. Belki parmaklarını yerine getirmeyecek ama alacagı parayla belki ailesinin borçlarına yardım edecek.. belki kendine yeni bir hayat kuracak...
Şahsen bana Trilyon verseler kendi ellerimle iki parmamı keserim :D Tabi keseceim parmaklara ben karar werecem sartiyla :P
-----------------------------Ne Diyon Hoca Bana Trilyon değil, Şöle 200 Milyarcık versinler Parmak değil Kolumu keserim yahu. :)
-
patlamadna sonra muhtemelen hastaneye felan gidilmiştir. Raporları eliniz de bulundurun. Nasıl silahlarda barut testi oluyorsa bu tür vukuatlarında bi takım testleri var. Şahsen ben milyar dolarlar verseler kasti olarak yok patlatıp tazminat alayım vs yapmam. Sonuçta o parayıda kazanacak olan insandır..
-
Khaine bunu yazdı:
senin elamanın elide böyle oldumu?
http://www.herbok.org/blog/?p=3036 :)
kahinim sitende ne yalan yanlış şeyler var lan =Dnerden bluon bunnarı
çıkarcam limdi laptopa amk
edit :
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------parmaklar , ancak ve ancak yaban domuzu ve türü bir hayvanın
idrar kesesinin kurutulmuş tozuyla yerine gelir.
-----------------------------Emrow , öyle bişeyler vardı tam hatırlamıyorum.Ne kadar gerçek , nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin?
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
Kreston bunu yazdı:
Nasıl ispatlayacaksınız ki?
patlamış telefon ve kopmuş parmaklar yeterli olacaktır :)
-----------------------------nah yeterli olacaktır. trilyon para alacağımı bilsem telefonu da patlatırım parmaklarımı da keserim amk.
-----------------------------o kadar kolay olduğunu sanmıyorum :|