Telefon Getirelim Dedik Pişman Olduk Yardım Gerekiyor
-
VBDream bunu yazdı
bizde yere ipad2 düşürdük simsiyah ekrandan başka bir bok yok tamir edecek adam da bulamadık nerede tamir ettirebiliriz bunu ?
izmirdeysen yardımcı olabilecek tanıdık var apple servisinden.
-
istanbuldayım arkadaşlar.
-
telefonu formatladım..sim locked ekranı çıktı içinde kart yok telefon kayıt aşamasında evrakları inceleniyor. kayıt olunca bu yazı açılır mı? illa telefoncuya mı gitmesi gerek?
-
Hayır kayıtın alakası yok kayıt olmaması durumunda servis yok yazar ama açılır imei numarazı pm atın cvp vereyim
-
imei numaramla cevabınızın alakası nedir?
-
VBDream bunu yazdı
bizde yere ipad2 düşürdük simsiyah ekrandan başka bir bok yok tamir edecek adam da bulamadık nerede tamir ettirebiliriz bunu ?
müridlerden swordfish yardımcı olur diye düşünüyorum hocam. notebook tamir işleriyle uğraşıyor tablete de bakar :D
-
sergum06 bunu yazdı
imei numaramla cevabınızın alakası nedir?
Sim kilitli olup olmadığını sorgulamak için istiyoruM. Sim kilitli bir telefonsa yapacağınız işlemler farklı değilse farklı da ondan. Korkma internette sallasan imei numarasına çarpıyor zaten. Direk ortaya yaz istersen
-
VBDream bunu yazdı
Kardeşim bunu http://www.tahribat.com/Murit-swordfish/ çözebilirsin.. Yeri Perpadadır.. Başka müridin ipadini yapmıştır..
-
tabletniçin diyorum. bi forumda okudum tablet düşmüş aynı şekil. ekrana 3 4 darbe vurmuş hafif düştüğü şekilde. düzelmiş.
-
Hocam ben de söyleyeyim burda iki arkadaşta var o telefondan ve batarya problemi yaşıyorlar. Adamlara bir gün zor gidiyor batarya; haberin olsun.