Telefon İçin Kulaklık
-
angels_demos bunu yazdıWhatsApp bunu yazdı
100 tl mi nerde yahu ? :S
al hocam 12 dolar +1.70 dolar hadi 2 dolar de 13+2 dolardan 15 dolar.
doları 3 tl say 45 tl ye kapına geliyor. 2 tane bile alabilirsin
+ powerbank aldim ayni yerden iki haftada geldi
Nasıl alışveriş yapılıyor bilsem bide benim kart vadesiz mevduatsız hesap. Kredi kartıda yok havaleyle falan alınabilir mi ?
-
Nerden alak şimdi piston 3 ü 100 tl altı yer bulamadım türk sitesi olarak kargo margo ugrastırmayacak yer var mıdır?
-
BLank bunu yazdı
Nerden alak şimdi piston 3 ü 100 tl altı yer bulamadım türk sitesi olarak kargo margo ugrastırmayacak yer var mıdır?
84,90 TL
-
Senheiser cx 300 - İİ precision. 89 liraya dr de bulabilirsiniz, eksi yorumlarını okuyabilirsiniz . Bizzat kullanıyorum üstüne tanımıyorum o fiyata. Ortamda basın şişti tak bu kulakligi müziği açmana gerek yok hiçbir şey duymayacaksin ;)
-
hacked75 bunu yazdıangels_demos bunu yazdıWhatsApp bunu yazdı
100 tl mi nerde yahu ? :S
al hocam 12 dolar +1.70 dolar hadi 2 dolar de 13+2 dolardan 15 dolar.
doları 3 tl say 45 tl ye kapına geliyor. 2 tane bile alabilirsin
+ powerbank aldim ayni yerden iki haftada geldi
Nasıl alışveriş yapılıyor bilsem bide benim kart vadesiz mevduatsız hesap. Kredi kartıda yok havaleyle falan alınabilir mi ?
kredi kartımla xmas06 koduyla birlikte
aldım.
02/12/15 BANGGOOD.COM LONDON GB - 39.28 TL
izleme koduyla beraber bu kadar tuttu.
-
ben piston 2 kullanıyorum cidden çok sağlam kulaklık. Ses kaliteside benim gibi bir basit kullanıcıyı tatmin ediyor. Kablosu sağlam, mikrofonu iyi.
piston 3 almak zorunda değilsin illa. Bide bekleyebilirsen banggood dan al.
-
DrKill bunu yazdı
ben piston 2 kullanıyorum cidden çok sağlam kulaklık. Ses kaliteside benim gibi bir basit kullanıcıyı tatmin ediyor. Kablosu sağlam, mikrofonu iyi.
piston 3 almak zorunda değilsin illa. Bide bekleyebilirsen banggood dan al.
Siteden havale yoluyla falan alamazmıyım ? Kredi kartsız olmuyor mu acaba ?
-
PanxeR creative ep630 u önermiş bende öneririm fakat sanırım bir sorunu var sağ sola göre sesi kısık veriyordu. Sağlamlığı iyidir ve güzel şarkı deneyimide sunar 3 kez yıkandı tek tarafı bozulmuştu.yine gittim bunu aldım.
-
MX80 kulakiçi değil ama çoğu kulak içinden oldukça iyi. Ve wikipedia yaya "fiyat performans" yazdığınızda MX80 in resmi çıkıyor. (!) :)
-
piston3 ten aldığın kaliteyi i-phone orjinal kulaklığından alamazsın hatta yarısını bile alamazsın.. piston 3 öneriyorum bende.. aynı performansı veren kulaklıklar 300 tl civarı bilgin olsun.