Telefon İçin Kulaklık Arıyorum.
-
25 cıvarı bi çok yerde de var philips de modelini hatrlamıorum ööle işte resimdekinin birebir aynıse deil eski model gbi işte
-
aradığım kulaklık türü kancalı kulaklık (: öğrendim sonunda :D
-
hacı aslında snn istediğin kulaklık kısmı uzun ha tabi kancası olursa hiç çıkmaz ama kulaklık kısmı uzun olanlar tam olarak çekmedikçe çıkmıyor kulaktan ve dışardaki sesleri duymuyon kesinlikle çünkü kulağının içini tıkıyor
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
hacı aslında snn istediğin kulaklık kısmı uzun ha tabi kancası olursa hiç çıkmaz ama kulaklık kısmı uzun olanlar tam olarak çekmedikçe çıkmıyor kulaktan ve dışardaki sesleri duymuyon kesinlikle çünkü kulağının içini tıkıyor
-----------------------------yok hacı ya suyun altındaymışsın gbi oluo he benim gbi yüzme bilmeyen su dan nefret eden biri için :D
kancalı iyidir üstad
-
Pistor bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------yok hacı ya suyun altındaymışsın gbi oluo he benim gbi yüzme bilmeyen su dan nefret eden biri için :D
kancalı iyidir üstad
-----------------------------kancalıyı aratıyorumda sonuç çıkmıyor fazla :|
-
Konuya Biraz Geç kaldim ama bak eger nokia kullanıyorsan.. Bh 503 diye bir kullaklık var biraz araştirisan 50 lira ama 10 saat müzik dinleme süresi var arti bir incelersen harika bişey
-
yav bana da böyle kolye tarzı kulaklık lazım adı nedir modeli nedir bi türlü öğrenemedim a.k :W
kolye gibi bi aparatı varya boyuna asıyorsun kulaklıklar onun üstünde filan sarkmayı engelliyor kullanımı rahat onların
adı sanı nedir bilen var mı ?