Telefon İçin Online Müzik (İstek)
-
geçenlerde aveaya geçtim 1 gb internet paketi verdi en yüksek hız 25kbs 1 sene boyunca böle kullanıcam
telefonumun modeli nokia e63 otobüste felan giderken müzik dinlemek istediğimde youtube a giriyorum ama takılıyor
fizy nin mobil sürümünü indirdim ama çalışmıyor fizy gibi sadece ses dosyasını karsıdan yükleyecek ve dinletecek bir program varmıdır acaba s60 için
saygılar..
-
flash?
-
hocam vodafone sinirsiz. 8tl paketi dusundunmu hic?
-
"google music" forever derim hocam. eşitleme mantığıyla çalışıyor. bilgisayarından atarsın sonra da ister telefondan ister bir başka bilgisayardan girip dinleyebilirsin. http://music.google.com adresinden davetiye iste hocam. bildiğim kadarıyla türkiye'ye kapalı o yüzden proxy ile istersen o zmn rahat edersin.
-
heyet avea da kalmayı düşünüyorum
mustaphacan sen farklı yönlere gitmişsin sanki
-
Android, IPhone, Symbian'ın varsa Grooveshark derim. Yıllardır Kullanıyorum, memnunum.
Java akışı destekli birşey istersen fransız Deezer var. Bir ara Web'den kullanıyordum arşivinin ne kadar geniş olduğu konusunda bilgim yok.
TTnet müzik var bi de Iphone için.
Hiçbiri yoksa m.youtube.com ama şarjını çok yer.
Yada online radyoları dinleyebilirsin.
Sabah akşam bi kere otobüste dinleyeceksen 1 GB yetmez, 2 de yetmez. Kota sayacı kur telefonuna. Avea ki allah düşmanımı düşürmesin. Yolda online müzik dinlerken Ankaranın göbeğinde bile kesiliyordu. Vodafone'a geçtim, çatır çutur allah seni inandırsın bangır bangır :)
EDİT: Hocam 25 kbps'yi görmemişim. Bununla online müzik çok zor, telefonuna müzikleri akşamdan at :))
-
aslında telefonu pc ye bağladığımda 25 kbps yetio fizy için ama fizy i kurarken süresi geçmiş sertifika diyor peki buna bir çözüm varmı
-
?
-
last.fm de yükleyebilirsin aylık 3$ verirsin ama hem dinlersin, hem zevkini geliştirirsin..
-
ne yazıkki aylık 3 dolar veremem zaten dısardayken içimden geçen 1 sarkıyı dinlemek için böle bişey istiyorum
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
heyet avea da kalmayı düşünüyorum
mustaphacan sen farklı yönlere gitmişsin sanki
-----------------------------yok hocam dediğimi bi araştırırsan o kadar karmaşık bişi olmadığını göreceksin. gayet basit ve kafan rahat olur.