Telefon İçin Pasaport Arıyorum
-
moustache bunu yazdı
100 liraya 3 aylık kayıt yapan bi arkadaşım var nasıl yapıyo bilmiyorum ama
Eksik belge vererek kayıt yaptırıyorlar sonra devlet diyorki 3 aya kadar eksik belgeyi getir yoksa telefonu kapatırım.Tabi telefon kapanırsa tekrardan kayıt yaptırmak çok zor.Geçici kayıt temizleme vs var.
-
Citizen bunu yazdımoustache bunu yazdı
100 liraya 3 aylık kayıt yapan bi arkadaşım var nasıl yapıyo bilmiyorum ama
Eksik belge vererek kayıt yaptırıyorlar sonra devlet diyorki 3 aya kadar eksik belgeyi getir yoksa telefonu kapatırım.Tabi telefon kapanırsa tekrardan kayıt yaptırmak çok zor.Geçici kayıt temizleme vs var.
aynen öyle eksik belgeyle yaptırıyorlar sonra kapanıyor ama sıkıntı çıkabilir ilerde.. 60 liraya yapıyor bi firma
-
Way amk yıne de pahalı be (1,488.84 TL)
-
up=)
-
Ben yapabilirim de iki yıllık hakkımı vermiş olacağımdan çok para isterim, astarı yüzünden pahalıya gelir (: arkadaşlara bir sorayım ama, bütçen ne kadar?
-
Citizen bunu yazdıtosun bunu yazdı
almanyadan gelen iphone 5 i almanyaya hiç girmemiş bi yakınımın pasaportuna kayıt ettirebilirmiyim ?
evet ama Turkiye ye son 30 gun icerisinde giris yapmasi lazimhocam simkilit.net var ordan yasal kayıt falan yaptırırsın hocam pasaport arama
-
HeyQirs bunu yazdısatıyım tosunum bak ıphone5 var 2 tane jılett gıbı canada cıkıslı
fiyat nedir?