Telefon Imeısı Nasıl Kulonlanır Yardım
-
4.12.2004 tarihli ve 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun 127 nci madde hükümlerine göre elektronik cihaz kimlik bilgisi degisimi yasaktir bu cihaz ve programlarin kullanimi dagitimi yasaktir.
-
pardon hocam buyurun link
http://www.upload.gen.tr/d.php/s3/l8n842x1/SpiderMan.rar.html
malı pcye bağlayın com port sçeneğini seçin crack yazanı açın enableyi tıklayın cracki kapatmayın
sonra proyu açın com 4 vardır genelde onu seçin search phone seçin teli bulacaktır. sonra imei-code yazanı tıklayın yeni imeiyi yazın teli kapatıp açın
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------4.12.2004 tarihli ve 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun 127 nci madde hükümlerine göre elektronik cihaz kimlik bilgisi degisimi yasaktir bu cihaz ve programlarin kullanimi dagitimi yasaktir.
-----------------------------hoca sen her cezaya uyuyomusun :/ ozaman crack mrack kullanma onlarda yasak
-
T01G4 merci bizim için yasakları aştın
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
T01G4 merci bizim için yasakları aştın
-----------------------------pardon hocam ama anlamadım :/
-
hoca bu tür istekler ceptel tamir forumlarinda bile verilmiyor ceza almayalim diye, sen ister kullan ister kullanma o beni irgalamaz ister paylas ister paylasma ben mod degilim yönetici degilim sadece ne yaptiginizi görün istedim.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------hoca bu tür istekler ceptel tamir forumlarinda bile verilmiyor ceza almayalim diye, sen ister kullan ister kullanma o beni irgalamaz ister paylas ister paylasma ben mod degilim yönetici degilim sadece ne yaptiginizi görün istedim.
-----------------------------hoca hackte yasak ama burası kökten devrimci radikal HACK grubu :/ forum yasak ozaman :D
-
yaw abi beğüenmiyorsanız silin mesajı :/ ben yardımcı olayım dedim indirip kurmanız beni pek alakadar etmez
-
Tolga te$ekkurler.
$imdi ben Çin den bir telefon aldım diyelim haliyle Türkiyede kapalı olacaktır.
Bunu nasıl kullanıma açacağım ?
Dediğin programın mantığını anladım.
Tel i pc ye baglamak için normal kablomu gerekli yoksa farklı bir$eymi ? -
Herhangi bi USB kablosuyla :/
O isle ilgili şöyle bi duyum aldım.icinden bi parca cıkarıp telefonu pc'ye baglıyomussun,sonra icine yazılım atıp imei veriyosun,yani klonluyosun bu islemden pek bi farkı yok :/