Telefon İşletme Suçu (Yardım)
-
hiç sağa sola g.t atma iyice kötü olur adam akıllı söle böle böle oldu die hele caldırdım falan hic deme
-
işletirken nasıl ve ne şekilde işlettiğini söylersen ona göre akıl vermemiz daha mantıklı olur ;) tamam işlettinde ne diyerek işlettin ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Ya arkadaşlar bu konuyu yanımdaki başka bir arkadaş açtı da asıl konu öyle değil.Benim telefonum aylar önce çalındı.Ve çalan adam öyle olmalıdır ki bu adamı işletti.Sonra ben telefonu buldum.Ve suç benim üstüme kaldı.Bunun yaptırımı ne olur.??
-----------------------------napıyorsun birde hırsızlık çıakrsa piyasa allak bullak olur.Bedava kontörlerle şaka yapıyorduk.Bu kadar ileriye gideceğini snamamıştık.Derslerden çok bunaldık sadece eğleniyorduk deyin.
Adama sizden defalarca özür diliyoruz deyin kurtulursunuz.Hiç hırsız falan karıştırma iice bok ederisn
-----------------------------ha eleman 3 yaşındaki çocuk derslerden bunaldık felan :)
-----------------------------ha eleman 22 yaşında gitsin desin hırsız çaldı die.İnanacak 1 tane adam olursa..
onun dışında gitsin evet ben yaptım sana noluyor artist desin.Kuru sıkı götürsün dimi ??
İnsanlarımızın yaptığı yanlış var.İzliyorlar kurtlar vadisini falan gidip bi yerde işlerinin olması için artistleniyorlar.Aklınıza gelmeyen şey karşındaki adamda aynı durumda.Sendüzgün anlatırsan derdini ya kusura bakma haklısın dersen adam yumuşuyor.bu sayede kaç trafik cezasındanyırtabilir insan aklınız almaz..