Telefon Kafayı Yedi.
-
Selam, Lenovo k6 note telefon, her yeniden başladığında, uygulamaların yerleri değişiyor, ayrıca jak girişli mikrofonu görmüyor. Format çözüm sağlamadı.
-
format çözüm sağlar yaw başka nabacan? bence mikrofonuda görmemesi yazılımsal gibi, hard format falan araştır (;
-
ajan1111 bunu yazdı
format çözüm sağlar yaw başka nabacan? bence mikrofonuda görmemesi yazılımsal gibi, hard format falan araştır (;
Hard, pov vs hepsini yaptım :) planlı eskitme yapıyo olabilirmi Lenovo. ?
-
Aress bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Hard, pov vs hepsini yaptım :) planlı eskitme yapıyo olabilirmi Lenovo. ?
zafere giden her yol serbestir (((;
ajan1111 tarafından 17/Oca/20 12:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Lenovo güncelleme mi veriyor ki planlı eskitme yapsın ? Tamam telefonları sağlamda yazılım konusunda rezalet bir firma. Zaten mobilden çekildi gibi bir şey oldular.
Kulaklık girişine cepte toz, pislik gitmiş olabilir. Kürdanla hafifçe kurcala bi.
-
asus zenfon 6 kafayı yemişti . bütün her şeyi sildi . google yedeklerine kadar. ne arşiv bıraktı ne telefon no .
format attık olmadı . kaydedilen numarayı 5 dk sonra siliyor.
yanlış olmasın zenfon pc suit gibi bişeyler indirip ordan formatlamıştım düzeldi telefonu hala sorunsuz kullanıyoruz .
lenovo facebook gruplarına sorun illa çözümü vardır
-
samaccc bunu yazdı
asus zenfon 6 kafayı yemişti . bütün her şeyi sildi . google yedeklerine kadar. ne arşiv bıraktı ne telefon no .
format attık olmadı . kaydedilen numarayı 5 dk sonra siliyor.
yanlış olmasın zenfon pc suit gibi bişeyler indirip ordan formatlamıştım düzeldi telefonu hala sorunsuz kullanıyoruz .
lenovo facebook gruplarına sorun illa çözümü vardır
Asus, Lenovo'dan beter. Telefonları hem dandik hemde yazılım özürlü. Asus Zenfone 2 ile 4 GB rami 1.200 lira gibi çok uygun fiyata sunarak zamanında sağlam satmışlardı. 4 GB rame sahip diğer telefonlar pek yoktu. Olanlarda iki katı fiyata satılıyordu.
-
Aldığımdan veri update almadı, android 7 var, hoparlör sesi azaldı, konuşurken tak gide kesilmeler başladı, yeni telefon alamam şuan, rom felan atayım dedim, ama güncel rom da yok, ne yapıcam bilemedim.
-
pirinçe yatır
-
Telefonu ilk aldığımda içinde android 6 vardı, Lenovo k6 note orijinal stock rom nerden bulunur.
-
Aress bunu yazdı
Telefonu ilk aldığımda içinde android 6 vardı, Lenovo k6 note orijinal stock rom nerden bulunur.
http://www.mediafire.com/file/cbtxik65xbmtff5/Lenovo_K53a48_S115_Q00380_20161017.zip/file
Qfil isimli programla atabilirsin.