Telefon Kapalıyken Alarm Çalışmıyor
-
Merhabalar Htc One M7'de bugün garip bir olaya tanık oldum.Telefon kapalıyken alarmı çalışmıyormuş.arkadaşta da aynı telefon var ona sordum ondada aynıymış telefonu açınca alarm çalmaya başlıyormuş.İnternettede bir kaç sitede başka markalarda böyle sorunların olduğu söylendi.
Ayarları kurcaladım herhangi bir şey bulamadım.HTC türkiye ile iletişime geçtim TÜM ANDROİDlerde böyle diye bir cevap aldım,ben de yanıt olarak gm discovery samsung s2 bunların android olduğunu ilettim bunlarda çalışıyor dedim.Bana verilen cevap ben de m7 kullanıyorum aynı şekilde çalışmıyor oldu. :D
Uygulama ile mi çalıştırmamız gerekiyor ? Tecrübeleriniz için teşekkürler
-
Ben şu güne kadar hiç telefon kapalıyken alarm ya da aplikasyon çalıştıran bir telefon görmedim. Belki telefon cahiliyimdir bilmiyorum. Bence mantıken de yanlış bir durum.
-
Slothere bunu yazdı
Ben şu güne kadar hiç telefon kapalıyken alarm ya da aplikasyon çalıştıran bir telefon görmedim. Belki telefon cahiliyimdir bilmiyorum. Bence mantıken de yanlış bir durum.
Oha nasıl :D ben alarmımı gece kurarım telefonu kapatırım sabah alarmla kalkar açarım.Yıllardır.
nokia e5 ,gm discovery,samsung s2 bunlarda denedik çalışıyor.
Ama s3 s4 de sanırım çalışmamaya başlamış
-
rapidhacker550 bunu yazdıSlothere bunu yazdı
Oha nasıl :D ben alarmımı gece kurarım telefonu kapatırım sabah alarmla kalkar açarım.Yıllardır.
Dediğim gibi telefon cahiliyimdir. :) Değişik bir şeymiş.
-
Slothere bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıSlothere bunu yazdı
Dediğim gibi telefon cahiliyimdir. :) Değişik bir şeymiş.
Sony ericson k320i bile 10 yıllık alette çalıştırıyor sağolsun one m7 çalıştırmıyor :D
-
1100 gözünü sevim her türlü çalışyı sesinide duymamak imkansız :S
-
adroid tellerin bir çoğunda var bu sorun maalesef s3 mini var çalmıyor s3 neo var çalmıyor s4mini var çalmıyor
-
6600 da vardı bu olay
5800 da denemedim başkada telefonum olmadı :D
-
wert bunu yazdı
6600 da vardı bu olay
5800 da denemedim başkada telefonum olmadı :D
5800'da çalışıyor bak onu yazmayı unutmuşum :D
-
benim bildiğim bu bir sorun değil akıllı telefonlar zamanı gelen bir şey.
eğer telefonunuzun çalmayıp alarmın çalmasını istiyosanız ucak moduna alın. zate sarj yemiyor ekran kapalıyken bütün gece %4 5 gibi bişey gider.
-
Bazı telefonlarda anakartın üstünde kol saati pili gibi ufak bir pil olur. Bu pil telefon kapalıyken saatin çalışmasını sağlar. Genelde Çin mallarında bulunur. Tabi zamanla pil ölür ve saat çalışmaz, telefon uzun süre kullanılmazsa pil anakarta akar işi bok eder vs. O yüzden büyük markalar anakarta pil koymuyor. Onlar saat bilgilerini operatör üzerinden indiriyor. O yüzden telefon kapalıyken alarm çalmaz.
mkyb tarafından 03/Eki/14 17:09 tarihinde düzenlenmiştir