Telefon Mesajları Hakkında Fikrim Geldi
-
böle bi pro var ana tr karakter ve cümle olmuyo mors alfabesi gibi çalışıyor ingilizce yazınca oluyor
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------5000 sms rulzz :D
-----------------------------
Benim içinde oyle gozukuyor
Avea faturalı kullanıyorum bindirdikce bindiriyor bu ay 85 ytl fatura geldi nasıl geldiyse !
kontorluye geçicem artık. -
valla en iyisi kntrlü ya 5000 yap bitirmek için neler çekioz valla :D
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------5000 sms rulzz :D
Benim içinde oyle gozukuyor
Avea faturalı kullanıyorum bindirdikce bindiriyor bu ay 85 ytl fatura geldi nasıl geldiyse !
kontorluye geçicem artık.
nerdeyse yarısı sabit ücretle vergidir heralde :Z -
5 aydır kız arkadasimla sinirsiz 5000 yapioz o kadar birbirimizi yememize ragmen bitirmek hic nasip olmadi cok bereketli:D 39 ktnre dayan gitsin bi sureden sonra msn gibi oluo zaten
-
darkii bunu yazdı:
-----------------------------5 aydır kız arkadasimla sinirsiz 5000 yapioz o kadar birbirimizi yememize ragmen bitirmek hic nasip olmadi cok bereketli:D 39 ktnre dayan gitsin bi sureden sonra msn gibi oluo zaten
harbi msn gibi :Dbiraz daa hızlandırmak mümkün olsa..
-
darkii bunu yazdı:
-----------------------------5 aydır kız arkadasimla sinirsiz 5000 yapioz o kadar birbirimizi yememize ragmen bitirmek hic nasip olmadi cok bereketli:D 39 ktnre dayan gitsin bi sureden sonra msn gibi oluo zaten
-----------------------------abi naptınız siz 5000 sms, ben 2 mesaj atınca ruhum sıkıyo :D
"[telefonun açma tuşu] efendim ? " rullzz :D
bu arada yawuz bu senin dediğin şey, aynı sıkıştırma programlarında kullanılan teknik
ordan tırtıklamış olma teoriyi :D
yawuz =1
gel = 2
uyudunmu = 3
askim = 4
bilgisayar = 5 -
Bu fikir her 2-3 aya bir birinin aklına geliyor. Bu dönemki talihlimiz senmişsin. İranda iki kişilik tatil bir de Gordon Freeman imzalı ısı, darbe, lazer ve radyasyona dayanıklı elbise kazandın. Malum, lazım olabilitesi var.