Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Öğrenme
-
redfox bunu yazdı:
-----------------------------
Bi telecom bayine git numarayı ver borcu varmı yokmu de onlar da bilmem kimmi diyorlar sen de evet borcunu öğren :) ödeme yapmadan çık git
-----------------------------Oha amk bu kadar basit bişi insanın aklına neden gelmezki :) Bilmem kaç ay bir numaranın peşinde koşmuştum. Ulan hiç aklıma gelmedi a.k :)
-
telefon ankesörlü telefonmuş amk.
emeği geçen herkese teşekkürler.
-
telekom yerine ptt ye git. telekom bayilerinde tam isim çıkmayabiliyor. yada internetten bankacılık şifren varsa internet bankacılığı üzerinden telefon borcu ödeme kısmına gir ve numarayı yaz. oda olmadı dersen kartsız işlem yapılan bi bankamatiğe git, ordan kartsız işlemlerden telefon fatura ödeme işlemini seç numarayı gir ve ismi öğren. oda olmadı bana tel nosunu özelden gönder, internet bankacılığından öğreneyim. daha nağayım dimi. baban olsa böyle açıklamaz.
-
osmaman bunu yazdı:
-----------------------------
telekom yerine ptt ye git. telekom bayilerinde tam isim çıkmayabiliyor. yada internetten bankacılık şifren varsa internet bankacılığı üzerinden telefon borcu ödeme kısmına gir ve numarayı yaz. oda olmadı dersen kartsız işlem yapılan bi bankamatiğe git, ordan kartsız işlemlerden telefon fatura ödeme işlemini seç numarayı gir ve ismi öğren. oda olmadı bana tel nosunu özelden gönder, internet bankacılığından öğreneyim. daha nağayım dimi. baban olsa böyle açıklamaz.
-----------------------------cep noları için geçerli mi bunlar ?
-
tel no yu yaz bana pm at. onu bir madara edelim. voip tellle
-
ankesörlü demil adam hala numara istiyonuz ya..