Telefon Önerileriniz
-
Hojalar telefonum kırıldığı için yeni telefon almaya karar verdim
kamerası 2 ve üzeri ( en önemlisi flash olsn )
bluetooth
3G (Farketmez)
Radyo
mp3
Fiyat aralığıda 300-350 arası bulabilirmiyim sizce
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
perşembe sabahı esenyurta gel 300 liraya sana aifon alalım :W şaka yok :W ama çalıntı baştan söliyim :W
-
telefonlarda megapiksel de olsa bir işe yaramaz ama
6300 öneririm . ince şık bir telefon
-
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
perşembe sabahı esenyurta gel 300 liraya sana aifon alalım :W şaka yok :W ama çalıntı baştan söliyim :W
-----------------------------yok hocam başım belaya girer sonra uğraş allah uğraş = )
-
okadar para verme boşyere
bunu al
http://urun.gittigidiyor.com/ORJINAL-SAMSUNG-G600-GERCEK-5MP-GERCEK-KAMPANYA_W0QQidZZ29337547
-
6303 al aga 3.2mp flaşlı kamerası var. 3G'si yok ama zaten fark etmez demişsin.
-
abi telefon diye ben buna derim bu telefonun hastasıydım gençliğimizde gerçi yaşlanmadık saha ama telefon işte
nokiya 7110 deli yürekte şimdi kurtlar vadisinde oynayan zaza kullanıyordu yandan düymeye basınca şakkkkkk diye açılışı yokmu keşke o zaman dönebilsek de o telefonu kallanabilseydim diyecem ama nafile. abi telefonda asalet var ya kamera yok ama duruşu güzel renkli ekran değil ama bakışı güzel mp3 çalmıyor ama ötüşü bir ayrı güzel abi matix de bile neo bu telefonu kullandı artık ne söyleyeyim.

-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------valla hajjam bende sana 6303 ü öneririm 6300 dan daha ii artı ekranı büyük 3,2 mgp. cam hari ka görüntü kalitesi şık diizayn ı varrrr
-
x-files bunu yazdı:
nokiya 7110 deli yürekte şimdi kurtlar vadisinde oynayan zaza kullanıyordu yandan düymeye basınca şakkkkkk diye açılışı yokmu keşke o zaman dönebilsek de o telefonu kallanabilseydim diyecem ama nafile. abi telefonda asalet var ya kamera yok ama duruşu güzel renkli ekran değil ama bakışı güzel mp3 çalmıyor ama ötüşü bir ayrı güzel abi matix de bile neo bu telefonu kullandı artık ne söyleyeyim.
-----------------------------aşık mısın abi :)
-
kral414 bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------valla hajjam bende sana 6303 ü öneririm 6300 dan daha ii artı ekranı büyük 3,2 mgp. cam hari ka görüntü kalitesi şık diizayn ı varrrr
-----------------------------telefonlarda megapikseli pek önemsemiyorum,isterse 8 mp olsun.2mp lik fotoğraf makinesi kadar iyi çekemiyor.