folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Önerisi

Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

mescarine bunu yazdı:

Hacı şimdi wildfire almaya gidiyorum... Bide şu N8 in olumsuz yorumlarını merak ettim bi link koyarsan sevinirim. N8'e olumsuz yazdılarsa çin işi yine rulz mu olacak acaba? :S Ben gördümde N8-900 çin işi... hakkatten bazen çinliler bile kendilerini aşıyorlar hani :D

Ya bu çinliler lisans falan istemeyen androidi neden yüklemiyorlar acaba telefonlara da gidiyorlar kendi java yazılımlarını yüklüyorlar? Vallahi alınabilitesi yüksek telefon olur haa... Düşünsenize N8-900 Androidli çin işi :D

Peki ben bi soru sorayım;

Nokia X6 mı HTC Wildfire mı?

niye android kurmuyorlar çünki işletim sistemi demek bellek ve işlemci kullanımı demek , o çin malı telefonlar da nokia gibi yani şuanki donanım ile android kaldırcak durumda degiller anca symbian kullanırlar ona da  symbian da açık kaynak olmasına karşın nokia ya uygun üretildi için özelleştirme maliyeti war

(bakınız hissedarları oldugu halde sony ericson siemens ve samsung niye çok az symbian lı telefon yapıyor çünki her telefon için kendilerine ek masraf çıkıyor )

ve tabiki HTC Wildfire 

n900 ün geleceği yok , nokia MeeGo ya odaklanmışdurumda 

Hocam N8 ile Wave Karşılaştırması nasıl? Bide i900 hakkında ne düşünüyosun yakın zamanda karar vermem gerek :/
    GPS özelliğide olsun istiyorum.

!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Ben wildfire almaya gittim hade eywallah! :D

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

mescarine bunu yazdı:

Hacı şimdi wildfire almaya gidiyorum... Bide şu N8 in olumsuz yorumlarını merak ettim bi link koyarsan sevinirim. N8'e olumsuz yazdılarsa çin işi yine rulz mu olacak acaba? :S Ben gördümde N8-900 çin işi... hakkatten bazen çinliler bile kendilerini aşıyorlar hani :D

Ya bu çinliler lisans falan istemeyen androidi neden yüklemiyorlar acaba telefonlara da gidiyorlar kendi java yazılımlarını yüklüyorlar? Vallahi alınabilitesi yüksek telefon olur haa... Düşünsenize N8-900 Androidli çin işi :D

niye android kurmuyorlar çünki işletim sistemi demek bellek ve işlemci kullanımı demek , o çin malı telefonlar da nokia gibi yani şuanki donanım ile android kaldırcak durumda degiller anca symbian kullanırlar ona da  symbian da açık kaynak olmasına karşın nokia ya uygun üretildi için özelleştirme maliyeti war

(bakınız hissedarları oldugu halde sony ericson siemens ve samsung niye çok az symbian lı telefon yapıyor çünki her telefon için kendilerine ek masraf çıkıyor )

ve tabiki HTC Wildfire 

Hocam N8 ile Wave Karşılaştırması nasıl? Bide i900 hakkında ne düşünüyosun yakın zamanda karar vermem gerek :/

i900 çok eski bea ekranı pek iyi deil (kapasitif olmadı için )

ve windows mobile kullanıyor , bu gücünü düşürür telefonun. ve uygulamaları android e göre çok daha az olur.

nokia n8 ile wave karşılaştırdımız zaman  video çekim olarak  2 side 720P HD video çekiyor ancak nokia fps olarak daha düşük fps de çekiyor (sanırım bir uygulama ve güncelleme ile bu sorun düzelecek)

2 sinin de kamera çok güzel fakat optik olarak n8 im olmadı için test edemem. 

işletim sistemi , işlemci , ram olarak baktımız zaman 

Wave derim 

1ghz işlemci ve 512 ram var wave de + bada dokunmatikte  symbian i ezer 

direk android işletim sistemli bir telefon bada dan iyidir fakat  htc wildfire

384 mb ram 528 mhz işlemci var

wave 1ghz işlemci  512 mb ram var

+ metal kasa çizilmez cam ve süper amoled ekran

nokia nın tek fazlası 12mp olması fakat optik önemli dedigim gibi duvara poster yapmıycaz resimleri

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

Mr_Dark bunu yazdı:
    PanxeR bunu yazdı:

mescarine bunu yazdı:

ve tabiki HTC Wildfire 

i900 çok eski bea ekranı pek iyi deil (kapasitif olmadı için )

ve windows mobile kullanıyor , bu gücünü düşürür telefonun. ve uygulamaları android e göre çok daha az olur.

nokia n8 ile wave karşılaştırdımız zaman  video çekim olarak  2 side 720P HD video çekiyor ancak nokia fps olarak daha düşük fps de çekiyor (sanırım bir uygulama ve güncelleme ile bu sorun düzelecek)

2 sinin de kamera çok güzel fakat optik olarak n8 im olmadı için test edemem. 

işletim sistemi , işlemci , ram olarak baktımız zaman 

Wave derim 

1ghz işlemci ve 512 ram var wave de + bada dokunmatikte  symbian i ezer 

direk android işletim sistemli bir telefon bada dan iyidir fakat  htc wildfire

384 mb ram 528 mhz işlemci var

wave 1ghz işlemci  512 mb ram var

+ metal kasa çizilmez cam ve süper amoled ekran

nokia nın tek fazlası 12mp olması fakat optik önemli dedigim gibi duvara poster yapmıycaz resimleri

Yalnız hocam bende telefonu pek kurcalamam işte mesela en fazla yapıcam 2 tane oyun kurarım belli biyerden sonra sadece fotoğraf ve sosyal ağlar için kullanırım ama GPS önemli bi özellik yani sürekli lazım Wave benim biraz üstüm gibi bu yüzden PDA pek düşünmedim. Sonuçta kullanmayacağım özelliklerin bulunması fiyat olarak yukarı çıkıcak.
    PC ile senk. sorunları olmamalı. Şimdiden Teşekkürler..

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    100-150 daha koy git nokia e72 al

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

bende lg gt540 la wildfire arasında kaldım.Wildfire ın çözünürlük sorunu varmış sanırım.LG gt540 200 lira daha ucuz ama kapasitif değil.Önerisi olan?

Saçma
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

seretide bunu yazdı:

bende lg gt540 la wildfire arasında kaldım.Wildfire ın çözünürlük sorunu varmış sanırım.LG gt540 200 lira daha ucuz ama kapasitif değil.Önerisi olan?

samsung-wave-S8500.jpg%20%28580×382%29

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

seretide bunu yazdı:

samsung-wave-S8500.jpg%20%28580×382%29

Hocam bu kadar dedin gidip alıcam, Oyun, uygulama, office, video, fotoğraf çözünürlüğü, Ekranı, Dokunmatiği, şarj süresi, Tam bi incelemesi nerede var? GPS var mı?

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

++

http://www.chip.com.tr/konu/tum-detaylariyla-samsung-s8500-wave_20327.html

+

http://www.chip.com.tr/konu/samsung-dan-super-amoled_18512.html

http://www.chip.com.tr/konu/benzersiz-bir-mobil-deneyim_21101.html

http://www.chip.com.tr/blog/desx/samsung-gt-s8500-wave-incelemesi_5328.html

GPS de problem var, Sanırım Ne alacağıma hala karar veremedim :/ GPS + Wi-Fi+İyi bir kamera+Bir kaç oyun uygulama Benim için yeterli özellikler. 6120 C kullanıcısıyım kablosuz ve GPS olsa hiç değiştirmeyi düşünmüyorum :/

!!!!
Toplam Hit: 4810 Toplam Mesaj: 33