Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba

Yaklaşık 2020 aralık ayından beri samsung m51 modelini kullanıyorum telefonun batarya ve işlemci performansından fazlası ile memnunum ama son 1 aydır arızalar vermeye başladı 2 kere yaptırdım ama 3.de yenisi alma vakti geldi dedim.

Şu an max 50.000 TL ye alabileceğim en iyi telefon hangisi. ( hiç i phone kullanmadım i phone geçmeli miyim?)

Telefondan en önemli beklentim;

-Kamera performansı

-Uzun şarj

Tabi donmaması vs de önemli buna göre son dönemde alınabilecek en iyi telefon hangisi.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

tam model veremem ama samsung'tan şaşma derim. mahallenin bakkalı bile tamir edebilir (:

ben samsung a01 kullanıyorum. ilk zamanlarımda şarjı 4'er gün gittiğini hatırlarım sonra 3'er gün garanti (; kameradan kastın nedir? kameralık her işimi rahat görüyor. hiç donduğunu hatırlamam. hatta ben ulan telefonların ilk zamanları gece kapatırdık falan aklıma geldi, bi farkettim ki akıllı telefonumu hiç kapatıp açmıyorum (: hiç donduğunu hatırlamam. tabi öyle gereksiz ıvır-zıvır bir sürü ilginç uygulama yüklemiyorum.

tavsiyem; yeni samsung m51 modeli ile aynen devam et. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek

S25fe kullanıyorum gayet memnunum 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

M51'den sonra hangi telefona geçersen geç bataryayı ararsın. Donma olmasın, uzun seneler kullanayım, kamerası iyi olsun diyorsan o paraya alınabilecek en mantıklı tercih iPhone 15. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

M51'den sonra hangi telefona geçersen geç bataryayı ararsın. Donma olmasın, uzun seneler kullanayım, kamerası iyi olsun diyorsan o paraya alınabilecek en mantıklı tercih iPhone 15. 

İphone da tam kapitalist işi gibi geliyor bana ya :) birde geçersem tekrar androide dönmem zor olur gibi o yüzden çok içimden gelmiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sıkılırsan, alışamazsan pek zarar etmeden satabilirsin. Android'te bu durum yok işte. Ya ölü fiyatına satacaksın yada anne-babana vereceksin telefonu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Sıkılırsan, alışamazsan pek zarar etmeden satabilirsin. Android'te bu durum yok işte. Ya ölü fiyatına satacaksın yada anne-babana vereceksin telefonu.

satma huyum yok ya aldım mı  uzun süre kullanıyorum.

Toplam Hit: 162 Toplam Mesaj: 7
cep telefonu