Telefon Önerisi
-
Arkadaşlar merhaba
Yaklaşık 2020 aralık ayından beri samsung m51 modelini kullanıyorum telefonun batarya ve işlemci performansından fazlası ile memnunum ama son 1 aydır arızalar vermeye başladı 2 kere yaptırdım ama 3.de yenisi alma vakti geldi dedim.
Şu an max 50.000 TL ye alabileceğim en iyi telefon hangisi. ( hiç i phone kullanmadım i phone geçmeli miyim?)
Telefondan en önemli beklentim;
-Kamera performansı
-Uzun şarj
Tabi donmaması vs de önemli buna göre son dönemde alınabilecek en iyi telefon hangisi.
-
tam model veremem ama samsung'tan şaşma derim. mahallenin bakkalı bile tamir edebilir (:
ben samsung a01 kullanıyorum. ilk zamanlarımda şarjı 4'er gün gittiğini hatırlarım sonra 3'er gün garanti (; kameradan kastın nedir? kameralık her işimi rahat görüyor. hiç donduğunu hatırlamam. hatta ben ulan telefonların ilk zamanları gece kapatırdık falan aklıma geldi, bi farkettim ki akıllı telefonumu hiç kapatıp açmıyorum (: hiç donduğunu hatırlamam. tabi öyle gereksiz ıvır-zıvır bir sürü ilginç uygulama yüklemiyorum.
tavsiyem; yeni samsung m51 modeli ile aynen devam et.
-
S25fe kullanıyorum gayet memnunum
-
M51'den sonra hangi telefona geçersen geç bataryayı ararsın. Donma olmasın, uzun seneler kullanayım, kamerası iyi olsun diyorsan o paraya alınabilecek en mantıklı tercih iPhone 15.
-
mkyb bunu yazdı
M51'den sonra hangi telefona geçersen geç bataryayı ararsın. Donma olmasın, uzun seneler kullanayım, kamerası iyi olsun diyorsan o paraya alınabilecek en mantıklı tercih iPhone 15.
İphone da tam kapitalist işi gibi geliyor bana ya :) birde geçersem tekrar androide dönmem zor olur gibi o yüzden çok içimden gelmiyor.
-
Sıkılırsan, alışamazsan pek zarar etmeden satabilirsin. Android'te bu durum yok işte. Ya ölü fiyatına satacaksın yada anne-babana vereceksin telefonu.
-
mkyb bunu yazdı
Sıkılırsan, alışamazsan pek zarar etmeden satabilirsin. Android'te bu durum yok işte. Ya ölü fiyatına satacaksın yada anne-babana vereceksin telefonu.
satma huyum yok ya aldım mı uzun süre kullanıyorum.