Telefon Sapığı
-
İnanmayabilirsin ama yeni bir şey bu.Duyan ve sahitlik eden vardır belki.1,500 milyar girdi.Çok ciddiyim
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
1 ocakta özel numara kaldırılıyor az kaldı 1 hafta daha sabret
çoğu köylerde ilçelerde halen eski santraller kurulu. bunu nasıl yapceklarkI?-
arkadaşım devamlı rahatsız ediliyorsan,belliki birilerinin senle/sizin evle bir derdi var. hemen savcılığa git. kim olduğunu öğren.lüzumsuz işler peşinde koşan biriyse aradığı telefonun ahizesini ona sok ki rahatlasın:)
Koptum. :))) Şahsen bu fikri tuttum aynen böyle yap O ahizesini al ona Sok. :))Puhahaha -
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------olum feryad :D psikopat mısın lan sen :D
feryad ettirdin mi adama ? :D
sıkaydın lan kafasına :D
sorgulamış :D:D polat alemdar mısın be mübarek heyyt bee :Dsaygılar... :|
-----------------------------Pskopatmıyım Değilmiyim konusu değil aslolan; konu; Biri Sizin Canınızı Sıkıyor'sa Neler Yapabiliceğinizdir. Sorgulamadan Kastım; Numarayı kimden,nerden aldığını öğrenmekdi. Öğrendim'de...
Bu Arada Ben ( TV ) izlemem pek :) Bi ara izliyim pc'ye indiriyim felan dedim. ne bileyim alışkanlık edmemişim.. izlemedim,izlemem'de...
Kurtlar Vadisine Gelin'ce Ben Kimseyi Örnek Almam, Yada Kimseye Özenmem Heleki: Sanal'dan Üretilmiş bir Aktörü....
sizin Canınız Yansın Göreyim Bi Pskopat Kesilmiyormusunuz ?
Unutmayın; Canı Acıyan Eşşek Attan Hızlı Gider...
-
onurvardi bunu yazdı:
bayhan dinlet daha aramaz
Hoja, Topstar Ajdar var :) -
Swool bunu yazdı:
onurvardi bunu yazdı:
bayhan dinlet daha aramaz
Hoja, Topstar Ajdar var :)
Oda olur ama ozaman da alihan'ı da dinletmek lazım :S -
onu buldun diyleim ve arkdaşın çıktı. Ne derse de vur patlat onu. Şaka maka hiç dinleme. Gece yarısı aranmaz ev telefonu. Cebine sapıklık yapsa hadi yine neyse. Eğer arkadaşın değilse, yabancıysa "feryad" ın dediği gibi topla 3-4 kişi onu öp.
Ben de önceden yapardım tlf sapıklığı. Ama böyle oçlik yapmazdım ak. Çok sinir bozucu bişe. Bizde de olmuştu böyle bişe. Sonra kendiliğinden bitti. Eygidi, eskiden evden cebi arayınca no çıkmazdı, ev tlfları zaten eski modeldi no göstermeyen. Acayip sarardı, haz alırdım :F :) -
Telesekretere ayarla. Telesekreterdeki mesajda bu olsun:
Evladım! Senin baban anan eksimesin diye bacını sikiyormuş. Sende bu psikolojik bunalım altında kaldığından dolayı böle sapıklıklarla uğraşıyorsun ama geçer.
Bi daha aramaz kesin yani her halde galiba : )
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Hoja, korkutma taktiğini kullan. Tam aradığında ''bağla, bağla polise bağla'' şeklinde sesler çıkar. İşe yarayacaktır.
Bu telefon sapıkları eskiden vardı, hala duruyorlarmı a.q :)
:DDD yaa o kalın la belirttiğim yere acayip koptum yaa :D:D:D bağla bağla bağla olumm -
Bir gün yine evde oturuyorum her zaman bir arıyan bir telefon sapığı vardı wcde olduğum için yetişemedim telefona çokta iyi oldu yetişemediğim bu salak g.numaradan aramayı unutmuş telefon çıktımı bende aradım 1 gün sonra aynen aramızdan geçen konuşma Ben:Merhaba iyi günler ben savcılıktan arıyorum hakkınızda şikayet var Sapık:Anlayamadım ne savcılığı Ben:xxx Adlı telefonu aramaktan ve g.numaradan aramaktan hakkınızda şikayet var Sapık:Beyfendi çok özür dilerim gerçekten bir daha olmicak söz veriyorum lütfen acıyın çoluğum çocuğum eşim var Ben:Bir daha olursa bu belgeyi hakkınızda bir suç unsuru olarak kullanıcaz ayağınızı denk alın Sapık:Tamam gerçekten özür dilerim Ben:iyi akşamlar ve yüzüne kapadım İşi savcılığa halletmeden kendim adamı işleterek bu işi yaptım en üzüldüğüm nokta milletin evindeki karısına kızına sarkerken iyi ulan allahsız,karın çoluğun çocuğun varmış hiçmi allahtan korkun yok günah değilmi demek kaldı içimden Bu olaylardan dolayı canım çok yandı sürekli ailem gelip birisine bişimi yaptın neden bizi birileri arayıp rahatsız ediyor sözcüğünden kurtuldum.Allahtan bu kişi evden arıyomuş dışardan arasa iş çok uzardı.İnş o kişi evden arıyordur.