Telefon Sapığı..!
-
Sürekli arayan bi sapık var arıyorum açmıyo cevap vermiyo.. Şöyle numarasını verebileceğim ahlaksız site arıyorum yardımcı olabilecek var mı:D yada ne yapabilirim...
-
gayet basit. x.com y.com tarzı arkadaşlık siteleri mevcut yığınla oraya giriyorsun fake bi bayan resmi fake bi msn fake bi adres ve o teli yazıyorsun gelene gidene kuyruk sallıyorsun gününün 1 saatini buna ayırıyorsun adam senden özür dahi diliyor :| nerdenmi biliorum? tecrübe adamım tecrübe :
-
şu x.com y.com sitelerini pm den atabilir misin:D
-
bide daha ağır bişey olsun istiyorum şöyle bela olsun başına daha farklı önerilere açığım yani:D
-
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------
bide daha ağır bişey olsun istiyorum şöyle bela olsun başına daha farklı önerilere açığım yani:D
ben bu yaz arkadaşıma şaka olsun diye genç tv'ye msj çekmiştim alttada arkadaşın numarasını koymuştum :D yaklaşık 312312312 abaza aramıştı :D -
buda güzel:D
-
ver bana numarasını bak sapık nasıl oluomus ben ögretiyim ona :D
-
eskiden cok yasiyordum adam irc ye giriyordu girer girmez ne kadar kufur varsa yaziyordu cikarken numaram bu aramazsaniz diyip tekrar kufur ediyordu
sonrasi :) arayan arayana
arayanlar birde yaziyordu aradik bizde kufuru bastik diye.
eski hatuna sapigin biri dadanmisti 2001 senesiydi, ariyor dinliyor konusmuyordu, arayinca acmiyordu hangi numaradan ararsan ara acmiyordu. bi tane ucretsiz sms programi almistim arkadastan gonderdigin msj 3412 gibi bir numara geldi diye yaziyordu
aynen sunu yazdim "hattiniz sikayet uzerine savcilik tarafindan 15 gun sureyle dinlemeye alinmistir, bilginize Turkcell" seklinde. 15 dakika sonra aradim.
acti telefonu "niye ariyorsun ulen xxxxx numarasini" diye cocugun odu bokuna karismisti yok abi ben aramiyorum taniimyorum vs vs demeye basladi,
bi daha ara seni iceri nasil aldiriyorum demistim bir daha ne arama ne cagri hatti sonra kapattirmis.
-
bu gece cenem dustu
bi defasinda kizin biri geldi benim ev numarami arkadas.com a yazmislar ne yapayim diye.
bi girdim baktim eski erkek arkadasi kizin ismiyle uye olup yazmis oraya "27 yasindayim, istanbuldayim, evlenmek istiyorum cocuklu cocuksuz farketmez " diye
arkadas.com u arayip yayini kaldirtmistik ama madem seni gicik ediyor boyle birsey de yapabilirisin
herseyi devletden bekleme :) bu aralar mesguller.
-
bizede dadanmıştı dayım o zamanlar üniversitede okuodu final haftaları millete dağıtmış canı sıkılan arıyıp küfretsin die
adam aradı özür diledi :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
ver bana numarasını bak sapık nasıl oluomus ben ögretiyim ona :D
-----------------------------aga bildiğin başka taktik varsa verem numarayı:D