folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Sapığı..!

Telefon Sapığı..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

Sürekli arayan bi sapık var arıyorum açmıyo cevap vermiyo.. Şöyle numarasını verebileceğim ahlaksız site arıyorum yardımcı olabilecek var mı:D yada ne yapabilirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    gayet basit. x.com y.com tarzı arkadaşlık siteleri mevcut yığınla oraya giriyorsun fake bi bayan resmi fake bi msn fake bi adres ve o teli yazıyorsun gelene gidene kuyruk sallıyorsun gününün 1 saatini buna ayırıyorsun adam senden özür dahi diliyor :| nerdenmi biliorum? tecrübe adamım tecrübe :

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    şu x.com y.com sitelerini pm den atabilir misin:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    bide daha ağır bişey olsun istiyorum şöyle bela olsun başına daha farklı önerilere açığım yani:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    man_of_angel bunu yazdı:
    -----------------------------
    bide daha ağır bişey olsun istiyorum şöyle bela olsun başına daha farklı önerilere açığım yani:D
    ben bu yaz arkadaşıma şaka olsun diye genç tv'ye msj çekmiştim alttada arkadaşın numarasını koymuştum :D yaklaşık 312312312 abaza aramıştı :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    buda güzel:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ver bana numarasını bak sapık nasıl oluomus ben ögretiyim ona :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eskiden cok yasiyordum adam irc ye giriyordu girer girmez ne kadar kufur varsa yaziyordu cikarken numaram bu aramazsaniz diyip tekrar kufur ediyordu

sonrasi :) arayan arayana

arayanlar birde yaziyordu aradik bizde kufuru bastik diye.

eski hatuna sapigin biri dadanmisti 2001 senesiydi, ariyor dinliyor konusmuyordu, arayinca acmiyordu hangi numaradan ararsan ara acmiyordu. bi tane ucretsiz sms programi almistim arkadastan gonderdigin msj 3412 gibi bir numara geldi diye yaziyordu

aynen sunu yazdim "hattiniz sikayet uzerine savcilik tarafindan 15 gun sureyle dinlemeye alinmistir, bilginize Turkcell" seklinde. 15 dakika sonra aradim.

acti telefonu "niye ariyorsun ulen xxxxx numarasini" diye cocugun odu bokuna karismisti yok abi ben aramiyorum taniimyorum vs vs demeye basladi,

bi daha ara seni iceri nasil aldiriyorum demistim bir daha ne arama ne cagri hatti sonra kapattirmis. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu gece cenem dustu

bi defasinda kizin biri geldi benim ev numarami arkadas.com a yazmislar ne yapayim diye.

bi girdim baktim eski erkek arkadasi kizin ismiyle uye olup yazmis oraya "27 yasindayim, istanbuldayim, evlenmek istiyorum cocuklu cocuksuz farketmez " diye

arkadas.com u arayip yayini kaldirtmistik ama madem seni gicik ediyor boyle birsey de yapabilirisin

herseyi devletden bekleme :) bu aralar mesguller. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

bizede dadanmıştı dayım o zamanlar üniversitede okuodu final haftaları millete dağıtmış canı sıkılan arıyıp küfretsin die

adam aradı özür diledi :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

qaMbLer bunu yazdı:
    ver bana numarasını bak sapık nasıl oluomus ben ögretiyim ona :D

aga bildiğin başka taktik varsa verem numarayı:D

Toplam Hit: 2294 Toplam Mesaj: 20