Telefon Satacam Ne Kadar Eder...
-
Arkadaşlar faturasız sony-ericsson telefon var elimde z530i. Faturasını bulamadım, şarj aleti yok, telefon dış görünüş itibariyle puan olarak 3/10 felan alır.
Şarj olması sıkıntılı yani şarj aletini oynatmak felan gerekiyor. Şu an bilgisayardan şarj ediyorum. Çalışmasında sıkıntı yok. Sesi bazen cızırtılı iletiyor. Sadece imei numarası için alırlamı bu telefonu. Ve nekadar verirler. Ona göre giderken satacam yoksa sokaktaki çöp bidonlarının içine atacam. Telefon 2006-7 yılındı almıştık... Yardım ederseniz sevinirim.
Yurt dışı telefonlar için kopya imei kullanıyorlar ya onun için alırlar mı?
-
10 lira eder
-
Telefoncular alır mı hocam? Yani hiç böyle bir telefon satan gördünüz mü. Adam çalıntı muamelesi yapıp almam derse gider çöp kutusuna atabilirim.
-
hocam yokmu çevrende ilkokullu filan ver çocuğa sevinsin oyun filan oynar
-
walla muhtemelen alırlar hocam hatta bi bak bazı telefoncuların camında bozuk telefon alınır filan diye yazılar oluyor. Bide sana tavsiyem sahibinden.com a ilan ver. 25 Liradan koy ve tüm sorunlarını yaz. 1 ay a kalmaz birisi alır. tecrübe konuşuyor :)
-
bunun hurdasi pek para etmez
uzak bir telefoncuya sattin sattin
eger satarsan hizla uzaklas ordan :)
-
Faturası ile kutusunuda buldum sonunda. 2006 da almışım. Artık versinlerde bi 10 15 kağıt bi boka yarasın. 400 TL ye almış bizim valide 2006 da. 6 yılda 10 tl ye düştü telefon. Yıllık 60-65 tl telefona vermişiz yani :D Saolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için....
Ayrıca birşey daha söyleyecem. Elimde babamın arba altında kırılıp kalan motorola telefonun faturası var. Üzerinde imei numarası var. O para eder mi? (yani sadece telefonun imesi var telefon yok. ve fatura var.)
-
Kargo ücretını ödemesını yapıp nadresımı vereyım bana gonder hocam :D
-
bu ne biçim telefon kardeş. sağlam yeri var mı :D
-
Telefoncuya gidiyorsun, fake imei yazdırcam diyorsun çalışmaz durumdaki hurda telefon için 50 tl istiyor. Satma o heriflere telefon felan.. yak onu :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bunun hurdasi pek para etmez
uzak bir telefoncuya sattin sattin
eger satarsan hizla uzaklas ordan :)
-----------------------------temizini geçen sene 50 ye veya 40 a satmıştım