Telefon Satan Var Mı ?
-
zalimadam bunu yazdımoustache bunu yazdı
Benim g2 ye talip olan varsa yazabilir zalimadam beğenmedi :)
arkadaş oldukça değerli açık sözlü ve güvenilir bir insandır. gerektiği kadar ilgilenip bilgilendiriyor.
adamın cihazı bir inceleyin kaçırmayın derim.
ufak bir çiziği var ve içime sinmediği için almadım. yoksa kapak değişiminden sonra çok güzel bir cihaz.
Sağol hocam bizim telefonculara baktım 800 liraya veriyolar genelde . temizini bulursam resim çeker atarım whatsappdan sana
-
moustache bunu yazdızalimadam bunu yazdımoustache bunu yazdı
arkadaş oldukça değerli açık sözlü ve güvenilir bir insandır. gerektiği kadar ilgilenip bilgilendiriyor.
ufak bir çiziği var ve içime sinmediği için almadım. yoksa kapak değişiminden sonra çok güzel bir cihaz.
Sağol hocam bizim telefonculara baktım 800 liraya veriyolar genelde . temizini bulursam resim çeker atarım whatsappdan sana
Hocam pm falan atıyorum bari cevap ver
-
EnesErgun bunu yazdımoustache bunu yazdızalimadam bunu yazdımoustache bunu yazdı
Hocam pm falan atıyorum bari cevap ver
Hocam senden pm yok gözükmüyor yani
-
Tamam neyse attım :D
-
amk bizim santiyede s3 mini 600tl ye satiliyor 2. el :D
-
Bandito bunu yazdıamk bizim santiyede s3 mini 600tl ye satiliyor 2. el :D
Sıfırı geçen 499 muydu neydi de 499 lira ona vermem :D
-
750 TL ye doğubank dan lg g2 32 gb kırmızı aldım arkadaşlar hıyarlı olsun :)