folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Telefon Satarken Sahibinden GET İle Satmak Sizce Mantıklı Mı ?

Telefon Satarken Sahibinden GET İle Satmak Sizce Mantıklı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Sahibinden'de GET ile telefon satsam imei numarası çalınır mı ?

Ben ürünü beğenmedim, söylendiği gibi çıkmadı denip aynı telefon modelinin bozuk bir kopyası gönderilse hakkımızı nasıl savunuruz ?

DadasAdam tarafından 10/Tem/16 15:19 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Savunamazsın. Gittigidiyor'da başıma geldi. Çakma ürün yolladı adam dedim bu çakma geri al adam kargo şubesinden almadan içinde fatura yok deyio çıktı kenara. Gittigidiyor sistemi günler süründürdü beni. Adam bide kargo tutanağı tutturmuş. Yahu ben senin faturanı ne yapayım diyorum en son Gittigidiyor'un müşteri hizmetlerini aradım bağırış çağırış paramı aldım. 

Baktım 2 gün sonra müşteri hizmetleri arıyor tekrar. Dedim buyurun. Satıcı ürün sizde diyor geri yollayabilir misiniz ? Dedim siz benimle dalga mı geçiyorsunuz ? Ürünü kargoya verdim takip kodu elinizde var açın bakın kargo kimde diye. Kadın ne derse beğenirsiniz ?

Anlaşmazlık sonlandırıldığı için aranızdaki görüşmeleri ve takip kodunu göremiyoruz.

http://www.tahribat.com/forum/gittigidiyor-satici-camura-yatiyor-212866

mkyb tarafından 10/Tem/16 15:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

@mkyb kılıf için bu kadar çirkeflik yapan telefon için neler yapmaz hocam, get açacaktım açmıyorum vazgeçtim...

Yeri değil ama elimdeki G2'yi satıp Meizu Pro 6 almayı düşünüyorum hocam ama telefon hakkında fazla yorum bulamadım (2016 nisan çıkışlıymış galiba yeni olduğu için), alınır mı bu cihaz ?

DadasAdam tarafından 10/Tem/16 15:53 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En temizi elden satmak. İlan açacaksam öyle açıyorum. Adam ayağıma kadar gelir canlı parayı sayar cihaza bakar alır götürür. Telefon piyasası katakulli yapmaya çok müsait. Mesala geçen SDN forumda bi konuda okumuştum adamdan telefonu alıp ekranını söküp başka kırık ekranı takıp yollamışlar. Orjinal yedek parça bedavaya.

mkyb tarafından 10/Tem/16 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Elden açtım hocam aynen dediğin gibi en temiz ve en iyi yöntem. İsteyen gelir alır, satılmazsa bozulana kadar kullanırım...

Daha önce GET ile ürün satmadığım için aklıma takılmıştı güvenlik nasıl sağlanıyor diye. Meğerse sağlanmıyormuş :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

En iyisi çevren de biri varsa oraya gönder telefonu alıcı gitsin elden alsın telefonu daha iyi bence.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 908 Toplam Mesaj: 6
sahibinden get imei çalınması