Telefon Satış & Tamir (Tüm Tahribat İçin..)
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------haı n99i kafama yattı ama biraz daha açarmısın avatajları yada dezavatajları neler?
yeni telefon almayı düşünüom zaten fiyat çok uygun cidden ertan'a da güven sorunum olmaz diye düşünyorum
Alrısam tek sim kartlı alırım zaten çok sim kart olayın takmıyorum. aldım mı şöle 1-2 sene düzgün bi şekilde tam randımanlı kullanayım :)
biraz fazla şey istedim galiba. alırsam ne gibi beklentilerim olmasın yani bunları açıklarsan sevinirim..
-----------------------------
Hacı benimde kafama yattı benim arkadaşlar var 6 aydan beri kullanıyorlar tozun içinde hiçbir problem yok cihazda.Özellikleri de güzel ancak Nette N99i olarak aratınca farklı farklı cihazlar çıkıyor karşına hangisi gerçek N99i anlayamadım yaw.Sözü geçen N99i nin resmini link atabilir misiniz? -

muhtemelen telefon bu.
ertan hocam elindeki telefonun resmi varsa koyabilir misn?
-
senin verdiğin hoca..onlar tek hatlı.. n99i nin bi tipi daha var (tek hatlı) ama maalesef buralarda o tarz modellerden hiç yok...

not: benim resimde verdiğim bulunmayan tipi.. tuncay arkadşın verdiği ise elimizde olan modeli..
-
hoca o zaman sorun yok parayı denkleştirince sana pmden ulaşırım. ama parayı denkleştiremezsem arkamdan küfür etme umut verdi ama almadı diye :)
parayı tamamlayınca hesap numarasını falan verirsin yatırırım kargoya veririsin.
kargo parasını ben mi verecem? :P
-
:) kargo size ait olacak arkdaşlar.. ama bi kargoyla anlaşmayı düşünüyoruz..o zaman daha uygun olur..
ayrıca umut ver hoca:) umut fakirin ekmeğidir :)
-
ben parayı hazırlayana kadar anlaşmış olursunuz o zaman
hesap hangi bankada?
-
iş bankası olabilir büyk ihtimal bi de pos cihazı alabilriiz.. (taksit için)
olmazsa ptt den de gönderebilrisin.. -
ptt uygundur o zaman bankadır şeydir uğraşmıyım =)
ben hemen para bulmaya başlıyorum. ertan hocam en son ne olur bana :P
-
valla hoca :) sana teli metalati alacak.. geliş fiyatı zaten öyle.. o arkadaş toptan kazanıyor. :) olmazsa ben burda bakarım..
dün kardeşime brdan bi tel aldm..n99i. yemin ediyorum 140 ytl verdim:)
-
Hayırlı ossun vesselam , Ipod satışınız varmı varsa fiyatları nasıl olurundan :]