folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telefon Seçimi İçin Gezebileceğimiz Güzel Bir Adres ?

Telefon Seçimi İçin Gezebileceğimiz Güzel Bir Adres ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar emektar telefonum vefat etti orta halli bi telefon almak istiyorum kullanışlı öneri değil sadece türkiyenin heryerinde fiyatları üç aşşağı beş yukarı değişmeyecek şekilde nokia telefonları fiyatlarıyla sergileyen doğru düzgün bi site arıyorum ? Sadece nokia bakıcam seviyorum rahat oluyorlar..

DİPNOT : 7110 İSTEMİYORUM :D ! 

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

yalnız nokia artık kullanması kolay ve işletim sistemi stabil alet çıkartmıyor ona göre.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

yalnız nokia artık kullanması kolay ve işletim sistemi stabil alet çıkartmıyor ona göre.

Çok iyi bişey almayacam arasın mesaj atsın mesaj için tuştakımı biraz rahat olsun parmaklarım büyük olduğundan problem çekmiyim  bide hafıza kartı sokuşturup adam gibi müzik dinleyebiliyim yeter kamerası falan çok umrumda  değil açıkçası hocam 

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

husnuweb bunu yazdı:

Çok iyi bişey almayacam arasın mesaj atsın mesaj için tuştakımı biraz rahat olsun parmaklarım büyük olduğundan problem çekmiyim  bide hafıza kartı sokuşturup adam gibi müzik dinleyebiliyim yeter kamerası falan çok umrumda  değil açıkçası hocam

heh benim kafadan. nokia xm 5130 işini görür. yalnız genel bir problem var yazılımıyla alakalı. arada bir çöküyor ama şans işte hepsinde yok bu :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 796 Toplam Mesaj: 4