Telefon Seçimi İçin Gezebileceğimiz Güzel Bir Adres ?
-
Hocalar emektar telefonum vefat etti orta halli bi telefon almak istiyorum kullanışlı öneri değil sadece türkiyenin heryerinde fiyatları üç aşşağı beş yukarı değişmeyecek şekilde nokia telefonları fiyatlarıyla sergileyen doğru düzgün bi site arıyorum ? Sadece nokia bakıcam seviyorum rahat oluyorlar..
DİPNOT : 7110 İSTEMİYORUM :D !
-
yalnız nokia artık kullanması kolay ve işletim sistemi stabil alet çıkartmıyor ona göre.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
yalnız nokia artık kullanması kolay ve işletim sistemi stabil alet çıkartmıyor ona göre.
-----------------------------Çok iyi bişey almayacam arasın mesaj atsın mesaj için tuştakımı biraz rahat olsun parmaklarım büyük olduğundan problem çekmiyim bide hafıza kartı sokuşturup adam gibi müzik dinleyebiliyim yeter kamerası falan çok umrumda değil açıkçası hocam
-
Ephesus bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Çok iyi bişey almayacam arasın mesaj atsın mesaj için tuştakımı biraz rahat olsun parmaklarım büyük olduğundan problem çekmiyim bide hafıza kartı sokuşturup adam gibi müzik dinleyebiliyim yeter kamerası falan çok umrumda değil açıkçası hocam
-----------------------------heh benim kafadan. nokia xm 5130 işini görür. yalnız genel bir problem var yazılımıyla alakalı. arada bir çöküyor ama şans işte hepsinde yok bu :D