Telefon Tavsiyesi
-
Telefon alacağm tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim?
dün G4 alcaktım sarj ve ısınma konusunda çok şikayet gördüm. iphone almayı düşünmüyorum. G4 ün kamerası çok iyi seçim sebebim buydu
oyun oynamam telefonda, kasmasın ve iyi resim çeksin para sıkıntı değil.
Teklifleri göreyim
-
Forumu arasan yakin tarihte açılmış zilyontane öneri konusu bulabilirsin.
-
-
UTHO bunu yazdı
evet var ama asıl sorum g4 kullananlara
memnunlar mı vs.
-
Hakan363 bunu yazdıUTHO bunu yazdı
evet var ama asıl sorum g4 kullananlara
memnunlar mı vs.
Nexus 6 ozaman tavsiyemdir.
-
Senin ilacın Lumia 830. Oyun ile işi olmayana Windows Phone iyidir. Ileride Windows telefonları kablosuz olarak ekrana bağlayıp bilgisayar gibi kullanma olayı gelecek bende geçeceğim o zaman windows'a.
-
G4 kullaniyorum 1 aya yakin oldu alali, hayvan gibi abandigim da oldu kullanirken oyun uygulama vs. Hic bi sekilde isinma sorunu filan yasamadim. Sarj konusunda malesef, uygun kullanimda bir gun cikartir evet ama normal uzeri bi kullanimla gunde 2 sarjım fix. Ama arka kapak cikartilabilir oldugundan fazla takmiyorum batarya ölünce atar alırm yenisini.
Kamera zaten diyecek bisey yok kalite ortada. Sistem olarakta üzecek bi cihaz degil. Al asla pisman olmazsin.
-
Galaxy note edge kamerada kral hocam 4 k video cekiyor fotograf kaliteside baya basarili .gece hic bir sikinti yasatmiyor.
-
cynogenmod lu s2 yağ gibi akıyor hocam. oyun konusunda bişey diyemem ama zaten oyun telefondan mı oynanır lan
-
hakan, istediğin model varsa yurtdışından getireyim sana :) eylül ün ortası gibi dönüyorum.. iphone 6 pluslara baktım da 1000 tl var fark var türkiye ile.. ancak pasaport kayıt olayı sıkıntı olabilir, çünkü ben kendi hakkımı kullandım, iphone harici bir telefon olursa kırdırılabilir. Geçen arkadaşa hediye getirdim lg g3, memnundu baya, sağolsun tbt den bir arkadaş da kırdı imei sini.. ancak sonra şarjla ilgili bir problem oldu, yaptırmış ama garantisi yok.. hem imei yi kırdırdığı için, hem uluslararası garantisi yok lg nin. bunları gözönüne alıyorsan pm atabilirsin.. geldiğimde görüşelim bi de :)
-