Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

Telefon alacağm tecrübelerinizi öğrenebilirmiyim?

dün G4 alcaktım sarj ve ısınma konusunda çok şikayet gördüm. iphone almayı düşünmüyorum. G4 ün kamerası çok iyi seçim sebebim buydu

oyun oynamam telefonda, kasmasın ve iyi resim çeksin para sıkıntı değil.

Teklifleri göreyim

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Forumu arasan yakin tarihte açılmış zilyontane öneri konusu bulabilirsin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

En kral telefonuda alsan belli bir süre sonra kasıyor. 

Arkadaşımda Galaxy S6 var Şahane telefon yağ gibi Akıyor fakat birisi arayınca telefonun önce sesi çıkıp ekranı 2-3 saniye sonra kasarak Açılıyor. 

mkyb tarafından 02/Ağu/15 19:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

evet var ama asıl sorum g4 kullananlara 

memnunlar mı vs.

www.dunyadailkler.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Hakan363 bunu yazdı
    UTHO bunu yazdı

evet var ama asıl sorum g4 kullananlara 

memnunlar mı vs.

Nexus 6 ozaman tavsiyemdir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Senin ilacın Lumia 830. Oyun ile işi olmayana Windows Phone iyidir. Ileride Windows telefonları kablosuz olarak ekrana bağlayıp bilgisayar gibi kullanma olayı gelecek bende geçeceğim o zaman windows'a. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

G4 kullaniyorum 1 aya yakin oldu alali, hayvan gibi abandigim da oldu kullanirken oyun uygulama vs. Hic bi sekilde isinma sorunu filan yasamadim. Sarj konusunda malesef, uygun kullanimda bir gun cikartir evet ama normal uzeri bi kullanimla gunde 2 sarjım fix. Ama arka kapak cikartilabilir oldugundan fazla takmiyorum batarya ölünce atar alırm yenisini.

Kamera zaten diyecek bisey yok kalite ortada. Sistem olarakta üzecek bi cihaz degil. Al asla pisman olmazsin.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Galaxy note edge kamerada kral hocam 4 k video cekiyor fotograf kaliteside baya basarili .gece hic bir sikinti yasatmiyor.

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

cynogenmod lu s2 yağ gibi akıyor hocam. oyun konusunda bişey diyemem ama zaten oyun telefondan mı oynanır lan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hakan, istediğin model varsa yurtdışından getireyim sana :) eylül ün ortası gibi dönüyorum.. iphone 6 pluslara baktım da 1000 tl var fark var türkiye ile.. ancak pasaport kayıt olayı sıkıntı olabilir, çünkü ben kendi hakkımı kullandım, iphone harici bir telefon olursa kırdırılabilir. Geçen arkadaşa hediye getirdim lg g3, memnundu baya, sağolsun tbt den bir arkadaş da kırdı imei sini.. ancak sonra şarjla ilgili bir problem oldu, yaptırmış ama garantisi yok.. hem imei yi kırdırdığı için, hem uluslararası garantisi yok lg nin. bunları gözönüne alıyorsan pm atabilirsin.. geldiğimde görüşelim bi de :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

http://www.tahribat.com/forum/eski-telefonum-sizlere-omur-yeni-telefon-tavsiye-208997/0

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 19
kamera 2015 telefon tavsiye telefon