Telefona Gece Görüşü Ekleme
-
6300 a gece görüşü gibi bir şey eklemek mümkün müdür ? yan i tam oalrak gece görüşü değil işte yeşil pek belli olmamasını sağlayacak bir şey varmdıır yok mudur mümkünatı nedir? yapılabilir mi
-
6300 değil de 6680 e eklenebilir
-
Dealextreme den bi sürü kızılötesi led alınır baskı devre kartına dizilir pili ayrı olmalıdır telefona bağlarsan deli gibi bataryayı emiverir. Sonra kameranın altlarına biyerlere arka kapağa montelenir ve tada :) sadece mantığını anlatıyorum o kadar gerisini ayarla işte
-
pardon özür dilarum tamamaen yanlış anlattım gere görüşü istemiyorum bir temas bir uygulama gibi yazılımsal bir şey olacak ( .jar) dosyası zaten tam gece görüsü olamyacak bir az bulanık ve yeşil çekim yapacak o kadar
olur mu demeyin samsung bir tel vardı ark. düşürdü ve oldu şu anda istediğim gibi çekim yapıyor bunun bir uygulaması var mdıır
-
kamera önüne yeşil filitre al banla küçükleride var fot mal. satanlarda
-
kameranın merceğine yeşil lazer tut
-
Java biliyorsan ve Android sistemlerden anlıyorsan bu iş olabilir :)
-
gece karanlıkta televizyon kumandasını kitabın üzerine tut sen gözlerin bişey görmezken telefon kamerasından yazıları okuyabilirsin.
ama yazılımsal bişey sormuşsun öle bişey olmaz.En iyi ihtimal kontrast ayarlarıyla oynarsın oda tam karanlık ortamda hiçbişey sağlamaz.
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------
gece karanlıkta televizyon kumandasını kitabın üzerine tut sen gözlerin bişey görmezken telefon kamerasından yazıları okuyabilirsin.
ama yazılımsal bişey sormuşsun öle bişey olmaz.En iyi ihtimal kontrast ayarlarıyla oynarsın oda tam karanlık ortamda hiçbişey sağlamaz.
-----------------------------
zaten amaç gece görüş yapmak değilki sadece öyle göstermek yani yeşil bir filtre olacak ama yazılımsal kameranın ayarlarıyla oynayacak program o kadar mümkün mü -
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------olur mu demeyin samsung bir tel vardı ark. düşürdü ve oldu şu anda istediğim gibi çekim yapıyor bunun bir uygulaması var mdıır
-----------------------------olm artık o kamerayı kullanamıyorum sen ne diyorsun :)(samsungu düşüren ark benim)ve işin garip tarafı ise hem ön hem arkadaki kamera etkilendi hatta bir fotoğraf çektim arkadaşın istediği şey şu :)
dicektim ve telefondaki resmi bilgisayara atınca açılmadığını farkettim :)
-
yazılımla olmaz bu iş bence ir led alıp bağımsız bi şekilde tutarsan kamera görür kanımca