Telefona İmei No Atma İslemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Yurtdisin dan gelmis bir note 3 telefon vardi. Telefon unlock oldu. Pasaporta isletmek yerine eski bir samsung telefonun imei no yu atmak istiyorum. Fakat elim de eski ne yazik ki bir telefon yok. Bu islemi nerede kaca yaptirabilirim ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Başka yerde yaptırtırsan 2-3 ay sonra tekrar yaptırtırsın pasaport fiyatına denk gelir 2-3 kere belki daha fazla yaptırtırsın. Düzgünce pasaporta işlet.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Başka yerde yaptırtırsan 2-3 ay sonra tekrar yaptırtırsın pasaport fiyatına denk gelir 2-3 kere belki daha fazla yaptırtırsın. Düzgünce pasaporta işlet.

O atanın yavasaklıgı yoksa oyle bısı olmaz

not3 cogu model normal sekıl olmaz cert le oluyor ve cert olayı pahalı pass bulamassan cert yoluna basvuracan 150-200 tl arası degısır

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Telefon 2 ay sonra tekrad yurtdisina gidicek hocam. Surekli burada kullanilmicak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Hocam imei atma islemi piyasa da 20 ile 40 tl arasında değişiklik gösterir, fazlasını da sakın verme. Senin eski telefon olsa daha sağlıklı olurdu. Cunku çoğu ayni imei birkaç telefona kopyalayabiliyor, buda diğer arkadaşın yorumunda yazdığı gibi sıkıntı yaratıyor. Imei attırmak istediğini söylemeden diğer telefonculardan tedarik edebilirsin. Ama imei güvenli olur mu birşey diyemem.

İstanbul Anadolu yakasındaysaniz güvenilir telefoncu arkadaş var,bilgin olsun. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefona Türk operatörlerin sim kartını takmazsanız kayıta gerek yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

konuyla alakası yok ama kaybetiğim bir telefona böyle bir işlem yapsalar onu bulabılırlermı? yoksa umudu kesmemmı gerek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Arkadaslar telefonu 2 ay burada kullanip tekrar yurt disina gonderecegim icin pasaporta kayit ettirmek istemiyorum. 

@

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Arkadaslar telefonu 2 ay burada kullanip tekrar yurt disina gonderecegim icin pasaporta kayit ettirmek istemiyorum. 

@

60 gun zaten kullanırsın 

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

https://hizliresim.com/RVbVg1

Hocalar telefonu actim bir sim kart taktim pin konudunu girip actiktan sonra bu sayfa cikiyor. Nedir bilen var mi ? Telefon unlock

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

https://hizliresim.com/RVbVg1

Hocalar telefonu actim bir sim kart taktim pin konudunu girip actiktan sonra bu sayfa cikiyor. Nedir bilen var mi ? Telefon unlock

Sim kilidi var telefonda. Rom atılması gerekiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 1447 Toplam Mesaj: 13
imei telefon