Telefona İmei No Atma İslemi
-
Yurtdisin dan gelmis bir note 3 telefon vardi. Telefon unlock oldu. Pasaporta isletmek yerine eski bir samsung telefonun imei no yu atmak istiyorum. Fakat elim de eski ne yazik ki bir telefon yok. Bu islemi nerede kaca yaptirabilirim ?
-
Başka yerde yaptırtırsan 2-3 ay sonra tekrar yaptırtırsın pasaport fiyatına denk gelir 2-3 kere belki daha fazla yaptırtırsın. Düzgünce pasaporta işlet.
-
sezginari bunu yazdı
Başka yerde yaptırtırsan 2-3 ay sonra tekrar yaptırtırsın pasaport fiyatına denk gelir 2-3 kere belki daha fazla yaptırtırsın. Düzgünce pasaporta işlet.
O atanın yavasaklıgı yoksa oyle bısı olmaz
not3 cogu model normal sekıl olmaz cert le oluyor ve cert olayı pahalı pass bulamassan cert yoluna basvuracan 150-200 tl arası degısır
-
sezginari bunu yazdı
Telefon 2 ay sonra tekrad yurtdisina gidicek hocam. Surekli burada kullanilmicak
-
Hocam imei atma islemi piyasa da 20 ile 40 tl arasında değişiklik gösterir, fazlasını da sakın verme. Senin eski telefon olsa daha sağlıklı olurdu. Cunku çoğu ayni imei birkaç telefona kopyalayabiliyor, buda diğer arkadaşın yorumunda yazdığı gibi sıkıntı yaratıyor. Imei attırmak istediğini söylemeden diğer telefonculardan tedarik edebilirsin. Ama imei güvenli olur mu birşey diyemem.
İstanbul Anadolu yakasındaysaniz güvenilir telefoncu arkadaş var,bilgin olsun.
-
Telefona Türk operatörlerin sim kartını takmazsanız kayıta gerek yok.
-
konuyla alakası yok ama kaybetiğim bir telefona böyle bir işlem yapsalar onu bulabılırlermı? yoksa umudu kesmemmı gerek
-
Arkadaslar telefonu 2 ay burada kullanip tekrar yurt disina gonderecegim icin pasaporta kayit ettirmek istemiyorum.
@
-
Ransack bunu yazdı
Arkadaslar telefonu 2 ay burada kullanip tekrar yurt disina gonderecegim icin pasaporta kayit ettirmek istemiyorum.
@
60 gun zaten kullanırsın
-
Hocalar telefonu actim bir sim kart taktim pin konudunu girip actiktan sonra bu sayfa cikiyor. Nedir bilen var mi ? Telefon unlock
-
Ransack bunu yazdı
Hocalar telefonu actim bir sim kart taktim pin konudunu girip actiktan sonra bu sayfa cikiyor. Nedir bilen var mi ? Telefon unlock
Sim kilidi var telefonda. Rom atılması gerekiyor.