Telefona Karbon Fiber Kaplama Yaptırmak ?
-
Geçen gün bi arkadaşta gördüm kılıftan daha iyi hem cihazın tasarım bozulmuyor hemde çizilmeye dayanıklı diye tavsiye etti. Anahtarla denedik çizilmedi. Benim korkum cebe sok çıkar zamanla soyulur mu ? Sökünce yapışkan izi bırakır mı ? Telefonuna böyle bi şey yaptıran oldu mu ?

-
Hacı ben kendim yaptım, bildiğin vinyl kaplama,
Kılıftan ince olması cok avantajlı bence hem estetik duruyor hemde teli kalınlaştırmıyor çizilmeye karşı da koruması cabası
Yapıştırırken saçkurutma makinesi yada sıcak hava tabancasıyla yapıştırırsın sökülmesi çok zor bir ihtimal millet arabasını kaplıyor bu malzeme ile
He zamanla 3-5 ayda sen sıkılıp değiştiriyorsun zaten yapışkanı da kalmıyor telefonun üzerinde
cell phone vinyl skins diye aratırsan envai çeşidini bulabilirsin netten
-
3M karbon fiber diye arat. 3M marka olursa çıkarırken iz bırakmıyor. diğer türlü ucuz olanlar yapışkan bırakıyor çıkarırken
-
Ben de telefona kılıf arıyorum ama bir türlü ne alacağımı da bilmiyorum, karar veremiyorum da diyebiliriz.
6s plus gold cihaz için ne önerirsiniz? Spigenin kılıfları nasıl olur acep?
-
köşeleri cebine gire çıka soyulacaktır.
Denedim gördüm yaşadım.
-
Hakikatlı karbon fiber isteyen varsa yaparız diyecektim vinly kaplamaymış.
-
SweetyVolty bunu yazdı
Hakikatlı karbon fiber isteyen varsa yaparız diyecektim vinly kaplamaymış.
http://www.tahribat.com/forum/aluminyum-parca-yaptirmak-istiyorum-223286
bunu yapalım :(
-
iphonelar için komple kaplama var ince felan diyorlar nette de kullanan var mı cidden önerir misiniz aşağıda ki görselde ki gibi ama daha şık duruyordu

birde kırılmaz camlarda ön kamera için delik bulunmuyor kırılmaz jelatin kirlendikçe ön kameranında kalitesini bozuyor istanbulda bir çok telefoncuya sordum böyle bulamazsın diyorlar ben harbiye de bulmuştum yani dayı şansa mı taktı bilmiyorum öyleydi şimdi dayılar yok öyle bir jelatin seni kandırmışlar diyorlar :D
bildiğiniz yer varsa nereden temin edebilirim?
-
-
hocam bu da olabilir sanırım bana fb da ad suggestten gelmişti öneri olarak kırmızıydı kırmızıya tavım çok hoşuma gitmişti :D şimdi bulamadım da bi fav atsaydım keşke
1. olabilir 2. komple kapmış öyle değildi
benim amacım telefon ağırlığını arttırmamak o plastik kaplar bile telefonu ağır yapıyor hoşuma gitmiyor şuan kapsız mapsız kullanıyorum
DaSpOnGe tarafından 08/Eki/16 13:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Takip ettiğim vlogger da dün yayınladığı video da karbon iphone 7 kutu açılımı yapıyordu. Açıklamada link verdiğine göre reklam yapıyordu. Bir göz at istersen.
Video;
https://www.youtube.com/watch?v=q_mafhfwDK8
Bu da açıklamada verdiği site;
coLin tarafından 08/Eki/16 13:43 tarihinde düzenlenmiştir