Telefona Karbon Fiber Kaplama Yaptırmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Geçen gün bi arkadaşta gördüm kılıftan daha iyi hem cihazın tasarım bozulmuyor hemde çizilmeye dayanıklı diye tavsiye etti. Anahtarla denedik çizilmedi. Benim korkum cebe sok çıkar zamanla soyulur mu ? Sökünce yapışkan izi bırakır mı ? Telefonuna böyle bi şey yaptıran oldu mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Hacı ben kendim yaptım, bildiğin vinyl kaplama,

Kılıftan ince olması cok avantajlı bence hem estetik duruyor hemde teli kalınlaştırmıyor çizilmeye karşı da koruması cabası

Yapıştırırken saçkurutma makinesi yada sıcak hava tabancasıyla yapıştırırsın sökülmesi çok zor bir ihtimal millet arabasını kaplıyor bu malzeme ile 

He zamanla 3-5 ayda sen sıkılıp değiştiriyorsun zaten yapışkanı da kalmıyor telefonun üzerinde

cell phone vinyl skins diye aratırsan envai çeşidini bulabilirsin netten

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

3M karbon fiber diye arat. 3M marka olursa çıkarırken iz bırakmıyor. diğer türlü ucuz olanlar yapışkan bırakıyor çıkarırken

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Ben de telefona kılıf arıyorum ama bir türlü ne alacağımı da bilmiyorum, karar veremiyorum da diyebiliriz. 

6s plus gold cihaz için ne önerirsiniz?  Spigenin kılıfları nasıl olur acep? 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

köşeleri cebine gire çıka soyulacaktır.

Denedim gördüm yaşadım.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Hakikatlı karbon fiber isteyen varsa yaparız diyecektim vinly kaplamaymış. 

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Hakikatlı karbon fiber isteyen varsa yaparız diyecektim vinly kaplamaymış. 

http://www.tahribat.com/forum/aluminyum-parca-yaptirmak-istiyorum-223286

bunu yapalım :(

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

iphonelar için komple kaplama var ince felan diyorlar nette de kullanan var mı cidden önerir misiniz aşağıda ki görselde ki gibi ama daha şık duruyordu 

birde kırılmaz camlarda ön kamera için delik bulunmuyor kırılmaz jelatin kirlendikçe ön kameranında kalitesini bozuyor istanbulda bir çok telefoncuya sordum böyle bulamazsın diyorlar ben harbiye de bulmuştum yani dayı şansa mı taktı bilmiyorum öyleydi şimdi dayılar yok öyle bir jelatin seni kandırmışlar diyorlar :D 

bildiğiniz yer varsa nereden temin edebilirim?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@dasponge

Sen bunu diyorsun :

https://www.youtube.com/watch?v=lzGcrm3H_NE

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hocam bu da olabilir sanırım bana fb da ad suggestten gelmişti öneri olarak kırmızıydı kırmızıya tavım çok hoşuma gitmişti :D şimdi bulamadım da bi fav atsaydım keşke

1. olabilir 2. komple kapmış öyle değildi

benim amacım telefon ağırlığını arttırmamak o plastik kaplar bile telefonu ağır yapıyor hoşuma gitmiyor şuan kapsız mapsız kullanıyorum 

DaSpOnGe tarafından 08/Eki/16 13:33 tarihinde düzenlenmiştir

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Takip ettiğim vlogger da dün yayınladığı video da karbon iphone 7 kutu açılımı yapıyordu. Açıklamada link verdiğine göre reklam yapıyordu. Bir göz at istersen.

Video;

https://www.youtube.com/watch?v=q_mafhfwDK8

Bu da açıklamada verdiği site;

https://www.slickwraps.com/

coLin tarafından 08/Eki/16 13:43 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 13
karbon fiber