Telefona Yeni IMEI Atmak
-
Tr ye gelirken beraberimde 2 tane Nexus 5 telefon getirmistim. Oglen bi baktim, ibneler telefonumu erisime kapatmislar. Actirmak icin 150tl falan yatirmak gerekiyormus maliyeye fakat o para yatirinca sadece tek bir telefon actirabiliyormusuz.
Adana'da Cakmak plazada bi yer buldum acikcasi herifi gozum tutmadi (her bir tel icin 50tl istedi), bildiginiz ucuz ve guvenli IMEI degistiren bi yer varmi adana'da?
-
2 telefon nasıl geçirdin ben onu merak ettim hocam. izin 1 telefona değil mi ?
-
mevzuat 1 dene izinli der onun haricinde orana burana sokarak istediğin kadar getirebilirsin yakalandiğinda cezai bedelleri mevcut...
-
JustRulz bunu yazdımevzuat 1 dene izinli der onun haricinde orana burana sokarak istediğin kadar getirebilirsin yakalandiğinda cezai bedelleri mevcut...

-
cakmak plazada yaptir hocam, adamin da kartini al, arkasina yazsin attigi imeini, kapaninca tekrar götür ücretsiz yapsin. At hirsizi gibi herifler ama yapacak birşey yok.
-
Nasıl yaparız bu işi evde? :)
Tlf : oppo find 7
-
XDA' da Qualcomm'lu telefonlarin IMEI'sini değiştirmek için birkaç tool vardı, mevzu hakkında bir bilgim yok çalışıyor mu çalışmıyor mu ancak bir bakın derim.
niRvana_GG tarafından 15/Haz/15 04:04 tarihinde düzenlenmiştir -
niRvana_GG bunu yazdı
XDA' da Qualcomm'lu telefonlarin IMEI'sini değiştirmek için birkaç tool vardı, mevzu hakkında bir bilgim yok çalışıyor mu çalışmıyor mu ancak bir bakın derim.
Galiba Nexus 5 de Qualcomm yok...
-
O telefonun imei değişiyor fakat sen ev ortamında yapamazsın hocam. Alet lazım.
-
Sabah 11 de cakmak plaza ya gittim9 bucukta eve dondum. Adam ne ettilerse Nexus a imei atamadilar. yarin gidip bakacam, eger yapamadiysalar mecburen 300tl verip TIB uzerinden actiracagim...
-
sniperscope bunu yazdıniRvana_GG bunu yazdı
Galiba Nexus 5 de Qualcomm yok...
Qualcomm Snapdragon 800 nexus 5'in işlemcisi.