folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefoncu Müridler Lg G2 Ekran Değişimi Hakkında Yardım

Telefoncu Müridler Lg G2 Ekran Değişimi Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

şimdi müridler lg g2 5aydır kullanıyorum bir çok kez elimden fırladı , kasada baya ezik mevcut ama dün gece diz hizasından yere düştü ardından ekranda renk şenliği var.. 

dokunmatik ve cam sağlam sadece renkler işi bozuyor.

biraz araştırdım servis 650 lira istiyormus,sanırım servis direk ön tarafın hepsini değiştiriyor, piyasada 400e yapanlarda var lakin garanti pert ..birde çinden parta getirtip kendi takanlar var vs..

varmı bilginiz-öneriniz.

Teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

edit : sadece film değişimi yapılıyormus sanırım bilgisi olan varmı ? 

piradomim tarafından 05/May/14 22:51 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Cam kırılsaydı basit işte hocam, ekranı kırmak çok kötü.Eğer garanti varsa garantiye ver parasıyla değiştirsinler.En azından orijinal olur.Zira esnaf tamircilerin çoğu ibnenin önde gideni.Benim Nokia N79'umu toplarken şerefsiz içinden parça araklamıştı.Parça araklayanı, imei çalanı vs çok var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

he bide şu sitenin teknoloji anlamda en şassızı benim galiba mk

edit: bu adamın tr şubesiyim sanki 

http://www.youtube.com/watch?v=dZyUWLW7kEI

Dostum kızma da bu senin dikkatsizliğin daha çok hani. 1500 tl verip aldığın telefonu böyle hor kullanmak şansızlık olmuyor. Benim içim cız etti sen kaç defa düşürdüğünü söyleyince. Müstahak sana öde 700 tl :))

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı

he bide şu sitenin teknoloji anlamda en şassızı benim galiba mk

edit: bu adamın tr şubesiyim sanki 

http://www.youtube.com/watch?v=dZyUWLW7kEI

Dostum kızma da bu senin dikkatsizliğin daha çok hani. 1500 tl verip aldığın telefonu böyle hor kullanmak şansızlık olmuyor. Benim içim cız etti sen kaç defa düşürdüğünü söyleyince. Müstahak sana öde 700 tl :))

hacı sende direk "geber lanet olasıca pis zenciye " çevirdin işi ya :) neyse sağolasın :)

@Mustafa hocam bende yaptırırsam teknik servise yaptırırım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Sanki daha çok aydınlatmada bi problem olmuş gibi. Ekran parlaklığını sonuna kadar kıstığında o beyaz şeritler hala duruyor mu hocam? Benimde içim cız etti ya. G2 ye yapmasaydın keşke bunu :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Sanki daha çok aydınlatmada bi problem olmuş gibi. Ekran parlaklığını sonuna kadar kıstığında o beyaz şeritler hala duruyor mu hocam? Benimde içim cız etti ya. G2 ye yapmasaydın keşke bunu :D

yok hocam duruyor maalesef, araştırmalarıma göre fiyatın 500-700 arasında olma sebebi ekran ver dokunmatik panellerinin arasındaki yapıstırıcıyı fırınlamak gerekmiş bunuda yapamadıklarından iki paneli birleşik değiştiriyorlarmış ..

ya dün gece düştüğü yükseklik ve hız şimdiye kadar yere düştüğü en hafiff düşüştü inanamadım zaten olana

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kırılma olayı yere düşüş açısıyla alakalı hocam.Mesala bir kere sınıfta kızın teki iPhone 4'ü yere düşürdü, ama yemin ediyorum telefon ön ekranın üstüne düştü şap diye bi ses çıktı, dedim aha gitti geçmiş olsun.Telefonu eline aldı ekranda çizik bile yok. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Kırılma olayı yere düşüş açısıyla alakalı hocam.Mesala bir kere sınıfta kızın teki iPhone 4'ü yere düşürdü, ama yemin ediyorum telefon ön ekranın üstüne düştü şap diye bi ses çıktı, dedim aha gitti geçmiş olsun.Telefonu eline aldı ekranda çizik bile yok. :)

s4 aynı şekil 1.5 metreden düştü çizik bile yok, hemen hemen hergün düşürüyorum telefonu. yanları biraz soyuldu da malzemesi dandik. bi de cebimdeyken arka kapağında altta bi yeri çatladı anahtar yüzünden ama çoook dikkatli bakınca anca görünüyo. maşallah diyim de ölmesin telefon :)

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

s4 aynı şekil 1.5 metreden düştü çizik bile yok, hemen hemen hergün düşürüyorum telefonu. yanları biraz soyuldu da malzemesi dandik. bi de cebimdeyken arka kapağında altta bi yeri çatladı anahtar yüzünden ama çoook dikkatli bakınca anca görünüyo. maşallah diyim de ölmesin telefon :)

Benimde s2 elimden düştü bir kaç kez, direkt beton yere bir de. Dedim "aha gitti" kaldırdım baktım, çizik bile yok :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Benim tel yataktan yere düştü parke zemine ekran kırıldı ama elimden 20-30 kere düştü yollarda taklalar attı hiçbir şey olmadı şans işte

Toplam Hit: 3888 Toplam Mesaj: 14