Telefoncu Müridler Lg G2 Ekran Değişimi Hakkında Yardım
-
şimdi müridler lg g2 5aydır kullanıyorum bir çok kez elimden fırladı , kasada baya ezik mevcut ama dün gece diz hizasından yere düştü ardından ekranda renk şenliği var..
dokunmatik ve cam sağlam sadece renkler işi bozuyor.

biraz araştırdım servis 650 lira istiyormus,sanırım servis direk ön tarafın hepsini değiştiriyor, piyasada 400e yapanlarda var lakin garanti pert ..birde çinden parta getirtip kendi takanlar var vs..
varmı bilginiz-öneriniz.
Teşekkürler
-
edit : sadece film değişimi yapılıyormus sanırım bilgisi olan varmı ?
piradomim tarafından 05/May/14 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Cam kırılsaydı basit işte hocam, ekranı kırmak çok kötü.Eğer garanti varsa garantiye ver parasıyla değiştirsinler.En azından orijinal olur.Zira esnaf tamircilerin çoğu ibnenin önde gideni.Benim Nokia N79'umu toplarken şerefsiz içinden parça araklamıştı.Parça araklayanı, imei çalanı vs çok var.
-
piradomim bunu yazdı
he bide şu sitenin teknoloji anlamda en şassızı benim galiba mk
edit: bu adamın tr şubesiyim sanki
http://www.youtube.com/watch?v=dZyUWLW7kEI
Dostum kızma da bu senin dikkatsizliğin daha çok hani. 1500 tl verip aldığın telefonu böyle hor kullanmak şansızlık olmuyor. Benim içim cız etti sen kaç defa düşürdüğünü söyleyince. Müstahak sana öde 700 tl :))
-
deja-vu bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
he bide şu sitenin teknoloji anlamda en şassızı benim galiba mk
edit: bu adamın tr şubesiyim sanki
http://www.youtube.com/watch?v=dZyUWLW7kEI
Dostum kızma da bu senin dikkatsizliğin daha çok hani. 1500 tl verip aldığın telefonu böyle hor kullanmak şansızlık olmuyor. Benim içim cız etti sen kaç defa düşürdüğünü söyleyince. Müstahak sana öde 700 tl :))
hacı sende direk "geber lanet olasıca pis zenciye " çevirdin işi ya :) neyse sağolasın :)
@Mustafa hocam bende yaptırırsam teknik servise yaptırırım
-
Sanki daha çok aydınlatmada bi problem olmuş gibi. Ekran parlaklığını sonuna kadar kıstığında o beyaz şeritler hala duruyor mu hocam? Benimde içim cız etti ya. G2 ye yapmasaydın keşke bunu :D
-
ndmylmz bunu yazdı
Sanki daha çok aydınlatmada bi problem olmuş gibi. Ekran parlaklığını sonuna kadar kıstığında o beyaz şeritler hala duruyor mu hocam? Benimde içim cız etti ya. G2 ye yapmasaydın keşke bunu :D
yok hocam duruyor maalesef, araştırmalarıma göre fiyatın 500-700 arasında olma sebebi ekran ver dokunmatik panellerinin arasındaki yapıstırıcıyı fırınlamak gerekmiş bunuda yapamadıklarından iki paneli birleşik değiştiriyorlarmış ..
ya dün gece düştüğü yükseklik ve hız şimdiye kadar yere düştüğü en hafiff düşüştü inanamadım zaten olana
-
Kırılma olayı yere düşüş açısıyla alakalı hocam.Mesala bir kere sınıfta kızın teki iPhone 4'ü yere düşürdü, ama yemin ediyorum telefon ön ekranın üstüne düştü şap diye bi ses çıktı, dedim aha gitti geçmiş olsun.Telefonu eline aldı ekranda çizik bile yok. :)
-
Mustafa bunu yazdı
Kırılma olayı yere düşüş açısıyla alakalı hocam.Mesala bir kere sınıfta kızın teki iPhone 4'ü yere düşürdü, ama yemin ediyorum telefon ön ekranın üstüne düştü şap diye bi ses çıktı, dedim aha gitti geçmiş olsun.Telefonu eline aldı ekranda çizik bile yok. :)
s4 aynı şekil 1.5 metreden düştü çizik bile yok, hemen hemen hergün düşürüyorum telefonu. yanları biraz soyuldu da malzemesi dandik. bi de cebimdeyken arka kapağında altta bi yeri çatladı anahtar yüzünden ama çoook dikkatli bakınca anca görünüyo. maşallah diyim de ölmesin telefon :)
-
hsyN bunu yazdıMustafa bunu yazdı
s4 aynı şekil 1.5 metreden düştü çizik bile yok, hemen hemen hergün düşürüyorum telefonu. yanları biraz soyuldu da malzemesi dandik. bi de cebimdeyken arka kapağında altta bi yeri çatladı anahtar yüzünden ama çoook dikkatli bakınca anca görünüyo. maşallah diyim de ölmesin telefon :)
Benimde s2 elimden düştü bir kaç kez, direkt beton yere bir de. Dedim "aha gitti" kaldırdım baktım, çizik bile yok :)
-
Benim tel yataktan yere düştü parke zemine ekran kırıldı ama elimden 20-30 kere düştü yollarda taklalar attı hiçbir şey olmadı şans işte