Telefoncu Varmı ?
-
mkyb bunu yazdınumune bunu yazdı
Bendede xiaomi note 10 pro var hat gidip geliyor sim kart yuvasını değiştirebilecek bir mürit var mı ya da anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz bir yer
Telefonu düz bir zemine koyup kasaya bak hocam. Yamulmuş olabilir.
Bir sıkıntı yok gibi duruyor hocam 1 senedir başka telefon kullanıyorum, telefonu değiştirirken çalışıyordu
-
benim sorun çözüldü.facebook yardım grubunda biri rom yükledi telefon açıldı
-
selam aleykumredmi not 10 5g telefonum durduk yere ekran gitti.telefon pc de görünüyor.daha 1 aylık bile değil cihaz yardımcı olabilecek varmı
-
Hem konu güncellenmiş hemde bnde ayrıca konu açmayim. XİAOMİ REDMİ 10 (64 GB) telefonum var(çift sim kartlı)..Bir imei si kopyalanmış ve aldığım yere gittim XİAOMİ servisine gidin dedi.Oraya gittim BTK yı arayın dediler orayı aradım biz müdehale edemiyoruz fabrikayı arayın dediler..Orayı aradımn açan yok ;)) Şimdi telefon kapandı bende 2.sim kartta taktım telefonu kullanıyorum.Aldıgım yer TTNET fatura üzerinden orjinal telefon.Sonrasında sikayetvar.com a yazdım ses seda yok.Tüketici hakem heyetine yazmayı düşünüyorum extra yöntem varmıdır ..XİAOMİ resmi sayfasından yazdım canlı sohbette biz bir şey yapamıyoruz aldığınız yere gidin dedi başa döndük
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Hem konu güncellenmiş hemde bnde ayrıca konu açmayim. XİAOMİ REDMİ 10 (64 GB) telefonum var(çift sim kartlı)..Bir imei si kopyalanmış ve aldığım yere gittim XİAOMİ servisine gidin dedi.Oraya gittim BTK yı arayın dediler orayı aradım biz müdehale edemiyoruz fabrikayı arayın dediler..Orayı aradımn açan yok ;)) Şimdi telefon kapandı bende 2.sim kartta taktım telefonu kullanıyorum.Aldıgım yer TTNET fatura üzerinden orjinal telefon.Sonrasında sikayetvar.com a yazdım ses seda yok.Tüketici hakem heyetine yazmayı düşünüyorum extra yöntem varmıdır ..XİAOMİ resmi sayfasından yazdım canlı sohbette biz bir şey yapamıyoruz aldığınız yere gidin dedi başa döndük
Faturayı kesen yer BTK'yla iletişime geçip faturayı iletecek. Daha sonra telefon sadece senin numarana özel açılacak.