folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Telefonda Dolphin Tarayicisinda Yasadigim Sorun ?

Telefonda Dolphin Tarayicisinda Yasadigim Sorun ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Hocalar suan opera dan yaziyorum bunu, telefon motorola atrix lakin dolphinde sorun var, burda yorum kisminda hic bise yazamiyorum, yorum kutusuna dokundugumda klavye gelmiyo hic bi tepki yok yani yazamiyorum ama aramada yada login olurken pw filan yazabiliyorum orda sorun yok. Sizce neden ne olabilir bu ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende de aynı durum var.

çözüm olarak klavye tuşu var bende ona basılı tutunca klavye açılmaya zorlanıyor. oyle yazabiliyorum ama bazı noktalama işaretleri, türkçe karakterler vb. kullanamiyorum.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Deneme bir iki sorun yok hacı. $&@;#'2)*,'  Kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    farklı klavye denedin mi?
    yardımcı olabilşr belki, thumb keyboard !

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Touchpal kullanyrum klavye olarak ama onda da sorun ayni yazamiyorum

sildim tekrar kurdum ama cx hala ayni :/ NoToLeRaNcE tarafından 31/Mar/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 5