Telefonda Edilen Hakaret Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı
    HoRbY bunu yazdı

Hele lafa bak durum musait olmadığı için gündemimde yoktu bu ne demek hocam :) Adam benim haysiyetime küfür edicek ben bi kenara bırakıcam sonra işimi görücem hee bide devletle ? Erkek olun az ya her seferinde devletin eteginin altına saklanmayı bırakın altı üstü cekirdek kabugunu doldurmıcak bi mevzu. Agzının payını zamanında vermen lazımdı bu saatten sonra en fazla kendini kasarsın :) Böyle boktan mevzulardan dolayı önemli dosyalar hep geri atılıyor. 1 dosyanın 1,2 sene sürmesinin en büyük sebebi budur. Bokdan bokdan mevzular te Allam.

Hocam valla mesajını yeni gördüm. Sen yazdıklarımı tam okumamışsın ve yanlış anlamışsın devletle alakalı birşey değil. "Durum müsait değil" derken de şunu kastettim. Aynı fabrikada eşimle birlikte çalışıyorum, bir olaya tepki verirken sadece kendimi düşünemem. Onun kariyerini de düşünmem lazım. öfkeyle kalkan zararla oturur lafını hatırlatırım.

Bu arada birini eleştirirken adam gibi eleştir, boktan dava demişsin de bu tarz basit kavgalar yüzünden senin gibi kendini erkek sananlar çıkıp adamı öldürüyor ondan sonra hapislerde sürünüyor. Daha mı mantıklı? 

Tekrar ediyorum birisini eleştirirken ölçülü olun biraz. Yapamıyorsan da hiç eleştirme...

hocam değil telefon, karşı karşıyayken sana küfür ederken sesli video kaydını alsan dahi sonuç çıkmaz. hatta daha ilerisi, başıma gelen olay, polis gözünün önünde bıçakla tehdit edildiğimi gördüğü halde tutanak tutulmadı bana zarar gelmemiş diye. dolayısıyla mahkemeye de veremedim kimseyi.

mahkemeye versen sen suçlu çıkarsın en iyisi hiç uğraşma sen de ona küfret kapansın olay.

edit: ülkede hakaret davasıyla birine ceza vermek için ya milletvekili yada bakan olacaksın gördüğüm kadarıyla. onun dışında vatandaş diğer vatandaşa sövmüş incitmiş gururunu kırmış kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum.

DadasAdam tarafından 13/Şub/14 12:53 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Haklısın hocam ben de adamla uğraşmadım zaten. İkimiz de zamanı gelince istifa edip geçtik. Adamın ne mal olduğunu da herkes biliyor. Fabrikadaki bütün yöneticiler patron da dahil aynı karakterdeymiş. Biraz geç farkettik.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bıçağı saplamak suç değil çıkarmak suç

hırsızı arkadan vurmak suç önden vurmak suç değil

yatak odasındaysa suç değil evin herhangi bir yerindeyse suç değil.

böyle bir adalet sisteminde telefondaki hakarete maalesef birşey yapamazsın hatta

bir bakmışsın ki sen suçlu çıkmışsın.

http://www.niyorktayms.com/tr/2013/01/03/merhamette-sinir-tanimayan-adli-makamlardan-tutmayin-liseli-enisteyi-adli-turk-filmi/adalet-karikatur/

futurist tarafından 13/Şub/14 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Hakaret; şikayete bağlı suç. Zamanaşımına bakmanı tavsiye ediyorum.

Errare Humanum Est
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

noldu gelişme var mı?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

bana telefonda tehditten dolayı dava edildim. savcı delil yetersizliğinden dolayı davayı düşürdü. sonuç çıkmıyor hocam. ses kaydetmede olmuyor cezası var. mesaj varsa o olur.

arama dökümlerini alıyorlar ama kayıtlara ulaşamıyolar

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    futurist bunu yazdı

bıçağı saplamak suç değil çıkarmak suç

hırsızı arkadan vurmak suç önden vurmak suç değil

yatak odasındaysa suç değil evin herhangi bir yerindeyse suç değil.

böyle bir adalet sisteminde telefondaki hakarete maalesef birşey yapamazsın hatta

bir bakmışsın ki sen suçlu çıkmışsın.

http://www.niyorktayms.com/tr/2013/01/03/merhamette-sinir-tanimayan-adli-makamlardan-tutmayin-liseli-enisteyi-adli-turk-filmi/adalet-karikatur/

Böyle şeyleri nerden duyuyorsunuz :D külliyen yanlış.

konuyu açan hocam, gsm operatörü kayıt almıyor, şahit yoksa davayı açtığınla kalırsın hem kanıtlayamazsın hem bütün masraflar sana girer. zaman aşımı olayı da olacaktı arkadaşların dediği gibi ama onun ayrıntısını bilmiyorum.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

telefonda tehdit 6 aydan başlar

hakaretin türüne göre değişir

bi tanıdık, birine yavşak dedi

6 ay içerde yattı

böyle birşey ilk davasıysa hakim beraat verir

ama daha öncede benzer mevzudan mahkemelik olduysa hakim içeri atar

öyle birşey çıkmaz değil yani çıkadabilir...

Toplam Hit: 2835 Toplam Mesaj: 19