Telefonda Konuşurken 45 Sn Arayla Dıt Sesi Geliyor
-
İlk dıtdan ikinci dıta kadar saniye tuttum 45 sn arayla dıt sesi geliyor , daha önce böyle birşey olmuyordu bunun bi açıklaması varmı yoksa sadece bendemi oluyor
-
bazı telefonlarda bu dıt özelliği var ayarlıyosun belli aralıklarda dıtlıyo yanlış hatırlamıyosam nokia 2100 da vardı. güzel bişey aslında faturalı kullananlar için çok konuşmanın önüne geçiyosun vs vs ...
-
telefonu yeni aldım 2.ci ondanda kaynaklanıyor olabilir diğer telefonu takıp deniyim bide
-
fişlenmissin sen hocam federaller evi basarlar biraz sonra :)
-
yankı felan varmı
eger yankıda varsa tel dinleniyor
-
Samsung mu telefonun ?
-
bendede geliyodu bugun
-
Hocam telefonlarda 1 dakika uyarısı diye bi dalga var, ayarlar'dan halledebiliyosun kapatabilirsin ordan.
Ne kadar konu$tugunu anlaman için yapılmı$ bi$ey , bazı insanlar içinde çok faydalı. -
Dakika uyarısıdır o. Telefon seslerinden filan kapatman lazım. Hayal gücümü kullandım yani bildiğimden değil ama mantıklı bi dene bence.
-
Sesini ya sen yada karşı taraf kaydediyor eski panosoniclerde vardı prg. olabilir belki telefonuna yüklenmiş otomatik kaydediyor yada sen kendin
kurcalarken yaptın haberin yok ama büyük ihtimal sesin kaydediliyor.
-
diCk bunu yazdı:
-----------------------------Sesini ya sen yada karşı taraf kaydediyor eski panosoniclerde vardı prg. olabilir belki telefonuna yüklenmiş otomatik kaydediyor yada sen kendin
kurcalarken yaptın haberin yok ama büyük ihtimal sesin kaydediliyor.
-----------------------------
+1 arkadaşın telde de bu program var kaydetiyodu konuşmaları güzel bir program