Telefonda Ses Yankılanması
-

Peşimizdeler Kaçççııııııın o_0 -
Geri besleme denen olay oluyor,ses çıkıştan sonra bir engelle karşılaşıp kaynağa geri dönüyor ve bu da ses yankılanmasına sebep oluyor..ya kullandığın kılıf ile alakalı kılıf kullanıyorsan çıkarmanı öneririm yada muhtemelen devamlı aradığın bir kişi ile yaşıyorsun bu olayı ve onun hoparlör sesi ya çok açık ya da sesi tamamen dışarı veriyor ve bu sana geri yansıyor..bunlardan biri değil ise telefonun ses aksamı problemlidir..mesela tv programlarında canlı yayın esnasında telefon ile katılan seyirciden tv nin sesini kısmasını istemenin sebebide budur.
-
Dinlenip dinlenmediğini oradan cıkaramazsın ses yankılanması cızırtı vs gibi sorunlar şebekeden kaynaklıdır. 10 yıl önce deseydin belki olabilirdi ama şimdi hiç anlamazsın dinlendiğini oralardan çıkaramazsın ki yamuk bi işin varsa zaten cok gecmeden çökerler tepene :)
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
2 ay dan fazla telefonum dinlenmiş en ufak bir şüphe duymadım, ifademi almak için emniyete çağrıldığımda suçlamaları kabul etmedim, adamlar mesajlarıma kadar tüm konuşmaları a4 kağıdına döküp getirince kitlendim kaldım, bu dediğim olay takriben 5 yıl önceydi, senin yaşadığın olayda büyük ihtimal telefondan kaynaklıdır. Ayrıca hatlarımdan birisi avea arada sırada sesimin yankılanması oluyor,
Anlat biz yalani severiz. at yalani inanani seviyim ;) olm gene ilaclarini almamisin ayip la gene farkli bedenlerin ruhunu yasiyor bu herif :D
-
Sim kartından kaynaklanıyor olabilir. Bende 64 kb sim kart vardı biraz inceydi diğerlerine göre 128 kb ile değiştirdim zamanında o gün bu gün hiç problem yaşamadım.Sanırım ince olduğu için tam anlamıyla pinlere oturmuyor diye düşünüyorum.
-
Yankı Dinleniyor olduğunuzun Normu değildir... Evet dinlenen telefonlarda sık rastlanan bir durumsada Yankı yaratmadan da Mükemmel dinleme yapıldığının altını çizmek istiyorum.!
Hatta o kadar mükemmel dinlerlerki, İnsan sesi ile çevredeki kalabalığın sesini ayırt edebilecek teknolojileride getirdiklerini duydum. Yani Su sesi ile oluşturulan Blokaje karşı bile İnsan konuşma sesini ayıklayabilen Süper Mikserler var ellerinde. Uyarması Benden.!
-
ya benım kucuk bhır mahkemelık davamda var s3 mini slım kılıf kullanıyorum
-
HeyQirs bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
2 ay dan fazla telefonum dinlenmiş en ufak bir şüphe duymadım, ifademi almak için emniyete çağrıldığımda suçlamaları kabul etmedim, adamlar mesajlarıma kadar tüm konuşmaları a4 kağıdına döküp getirince kitlendim kaldım, bu dediğim olay takriben 5 yıl önceydi, senin yaşadığın olayda büyük ihtimal telefondan kaynaklıdır. Ayrıca hatlarımdan birisi avea arada sırada sesimin yankılanması oluyor,
Anlat biz yalani severiz. at yalani inanani seviyim ;) olm gene ilaclarini almamisin ayip la gene farkli bedenlerin ruhunu yasiyor bu herif :D
-
HeyQirs bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bu olayı yaşamayan at yalanı der tabi :) A4 kağıdında önüne ne var ne yok getirir koyarlar o zaman görürsünüz yalanmı değilmi :)
Dinlendiğinde bu tarz şeyler çıkmaz hocam,bendede cızırtı çıkıyor bunlar şebeke yada telefonla alakalı