Telefondaki Resimleri Nasıl Geri Getiririm ?
-
Bluetooth ile resimleri bilgisayara gönderdiğimi sandım(Kaydettiğim klasör yokmuş) ve telefondan resimleri sildim. Resimlere tekrar ulaşabilirmiyim? hafıza kartı değil
Ek olarak Bluetooth programı her hangi biyerde yedeklemiş olabilirmi
-
telefonun modeli nedir? mesela usb kablosu falan varsa flash disk gibi gösterebiliyor musun? 6300 sony ericssonlar vs.. gibi
ben öyle kurtarmıştım usb kablo ile easy recovery programıyla, tel çok ısınıyor ama saatlerce aramıştı -
programın adı ne ? pek tabi biyere kaydediyodur pc de bi ara hatırladığın bi isim varsa olmadı recovery programlarıyla kurtarmayı deniycen arkdaşın dediği gibi usbden girip
-
USB ile PC Suite desteğide var. Flash disk gibi değilde, dosya yöneticisi yeri vardı pc suitede
Windows 7'nin kendi Bluetooth programı
-
bi şekilde görmesi lazım tel içini windows 7de nasıl sandın anlamadım bluetothu kurcala nereye kaydediyo o konuma bi göz at madem
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
bi şekilde görmesi lazım tel içini windows 7de nasıl sandın anlamadım bluetothu kurcala nereye kaydediyo o konuma bi göz at madem
-----------------------------Resimleri atma işlemi bitince, nereye kaydetmek istediğimi soruyor. Ayarlarında yok öyle bir yer
--

Telefonun yolunu bulamadım, taratırken "C:\" yimi seçeceğim ?
-
telefonu kapalı bi şekilde bir linux makinaya bağla hafıza kartını çıkartmadan.. eğer masaüstünde iki disk beliriyorsa, biri hafıza kartınsa diğeri telefonun hafızasıdır.. photorec kullanabilirsin sonrası için..
ubuntu live cd ile kendi telefonum için deniyeyim olursa yazayım indirip denersin ;)
-
tarzan bunu yazdı:
telefonu kapalı bi şekilde bir linux makinaya bağla hafıza kartını çıkartmadan.. eğer masaüstünde iki disk beliriyorsa, biri hafıza kartınsa diğeri telefonun hafızasıdır.. photorec kullanabilirsin sonrası için..
ubuntu live cd ile kendi telefonum için deniyeyim olursa yazayım indirip denersin ;)
-----------------------------Bekliyorum
Bu arada C:\ yi taratıyorum. Bakalım bulabilecekmi orada ise :)
-
not: sadece deneme amaçlı çalışmazsa sövme :D
öncelikle telefonunu usb aracalığıyla bağlaman gerekiyo telefona bluetooth ile gösteremez, göstersende üzerinde kurtarma işlemi yapamayabilirsin. telefonunun destekleyip desteklemediğinden emin değilim..
bazı telefonlarda com portu, depolama diski gibi eçenekler çıkıyor telefon kapalı halde bilgisayara bağlanınca.
eğer seninkinde de çıkıyorsa %90 işe yarar..
ubuntu dağıtımı indir bende 9.10 vardı şimdiki versiyonu 10.10.. daha sonra indirdiğin .iso yu cd ye bas..(windowsda cd ye basmak için bir iki döküman oku anlatımları nette var)..
sonra cdden yükleyeceksin. biraz açayım.
birincil boot edilecek yer olarak biosdan cd yi seç ubuntu açılacak sisteminin hızına göre.. sona dil seçim ekranı gelecek 10.04 de sıra değişmemiştir birinci seçenek bilgisayara zarar vermeden ubuntuyu denedir muhtemelen.. onu seç sistem yüklensin.. daha sonra telefonu bağla eğer diskleri görebiliyorsan o diskleri photorecde görür..
paket yöneticisinden photorec i çek kullanımı nette var.. benim blog ilk sayfada zaten profilden blogdan da okuyabilin sonrası için ne yapacağını ;)
ama kablo şart ona göre.. bluetooth ile veri kurtarma yapamazsın. yapılıyosada ben bilmiyorum :|
kolay gelsin.
edit: bu kontrolü yapana kadar telefona asla veri yazma ;)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Görmedi telefonu :)
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Görmedi telefonu :)
-----------------------------kardeşim telefonun nok e51 mi? pcsuite'i boşver normal driverları ile bilgisayarımda flash disk gibi gösterebilirsin telefonu, en başta söyledim, bluetoothla veri mi kurtarılır amk.