Telefondan Anlayan Müridler Bi Bakabilir Misiniz
-
Ya benim n70 makina var bir problem oldu götürdüm telefoncuya telefoncu format mı ne attım dedi.Bence fabrika ayarlarına geri yükledi işte neyse sonra bi baktım numaralarım yok rehberde.Ancak sim kartdakiler duruyor.Telefon hafızasındakiler ucmus.Ne yapabilirim bir sürü numaram gitti :|
-
Fabrika ayarlarını geri yüklediyse gitmiştir numaralar hoca,ben şahsen silinenleri geri getirememiştim..
-
geçmiş olsun daha önceden neden yedek almadın
-
Son bikaç yılda çıkan serilerde telefon hafızasına atıyor numaraları sim rehberini kullanmıyor yani getirmen mümkün değil..
-
eger sım hafızasındakılerı barı telefona yukleyeyım dıorsan yardımcı olayıım ama gıden gıttı yapıcak bısı yok.
-
telefon hard format temişse unut soft format ise recovery programlarından vardı bir ihtimal kurtarabailirsin ama uzun ve zahmetli iş en iyisi sen unut gitsin
-
hocam önceden yedeğini alman gerekiyordu, ah ah
silinceğini söylemeyen telefoncuya da buradan kafamı sunuyorum -
hade gecmiş olsun pc de bile bir sürü güclükle getiriyoruz telefonda imkanı yok gibi bişey
-
geçmiş olsun
-

geçmiş olsun
-
Rehberden Sim Rehberine gir tümünü işaretle , rehbere kopyala de ama sadece simdekiler gider eskileri rehbere kopayaldıysan üzerine soğuk su iç... benim 6600dada gidiyodu süreklii
Toplam Hit: 2318 Toplam Mesaj: 12