Telefondan Anlayanlar Bi Sorunum Var
-
Bende bitane discovery 4gb var ben telefonda yüklü olan herhangi bir uygulamayı sd karta atıyorum çalışıyor ama telefonu yeniden başlatınca uygulamayı açmaya çalışınca uygulama yüklü deil diyor aynı şekilde çektiğim fotoğraflarda gidiyor bi çözüm bulun !!!
-
full reset sonrasında aynı hataları yapıyormu ona bak
-
Telefonda yüklü olan uygulamayı derken, yüklediğin uygulamayı sd karta taşı diyerek mi taşıyorsun.
Böyle durumlarda sd kartın okuma ve yazma hızları düşükse telefonu açtığın gibi uygulamayı görmez. Biraz beklemen gerekir. Çektiğin fotoğraflar da gidiyor diyorsun aynı şekilde sd kartı pc ye bağla DCIM tarzı bir klasör vardır ona bak fotoğraflar oradaysa sd kartın hızı düşüktür beklemen gerekir.
-
reset attım gene aynı problem var dahili hafızadeyken hiçbir problem olmuyor ama sd ye atıp telefona re atınca işler karışıyo telefonda bilmediğim bi ayarmı var sd demi sıkıntı var benmi yapamıyom hadi ben yapamıyom çektiğim resimler neden gidiyor :)
-
Oha cevap bile vermişsiniz adama, tbt ruhu hakikaten bilgeliğe ilerletiyor insanı dünyevi hislerden uzaklaştıran...
başlığa bak üsluba bak amk :|
ben okuyamadım hocam sorunu kusura bakma stres oldum okurken, tekrar deneyeceğim bAşarabilirsemc cevaplarım!!!!!
-
torpedo_XL bunu yazdı
Telefonda yüklü olan uygulamayı derken, yüklediğin uygulamayı sd karta taşı diyerek mi taşıyorsun.
Böyle durumlarda sd kartın okuma ve yazma hızları düşükse telefonu açtığın gibi uygulamayı görmez. Biraz beklemen gerekir. Çektiğin fotoğraflar da gidiyor diyorsun aynı şekilde sd kartı pc ye bağla DCIM tarzı bir klasör vardır ona bak fotoğraflar oradaysa sd kartın hızı düşüktür beklemen gerekir.
hocam fotoğraflar pc dede yok aslında var normal fotoğraf boyutu 2.5-3 mb ama gözüken 400-500 kb ( fotoğraf başına ) pcde var ama açıyorum açılmıyor aynı şekilde telefondada galeride gözüküyor açıyorum fotoğraf yok diyor ama yerleri gözüküyor
-
noname bunu yazdı
Oha cevap bile vermişsiniz adama, tbt ruhu hakikaten bilgeliğe ilerletiyor insanı dünyevi hislerden uzaklaştıran...
ben okuyamadım hocam sorunu kusura bakma stres oldum okurken, tekrar deneyeceğim bAşarabilirsemc cevaplarım!!!!!
+1
Cevap vermeyı dusunuyorsun yanı hala @noname ?!'^+%&%/(/)() -
TeXsTeMeR bunu yazdı
reset attım gene aynı problem var dahili hafızadeyken hiçbir problem olmuyor ama sd ye atıp telefona re atınca işler karışıyo telefonda bilmediğim bi ayarmı var sd demi sıkıntı var benmi yapamıyom hadi ben yapamıyom çektiğim resimler neden gidiyor :)
-Telefonu ndn yeniden başlatıyorsun? Ben yanlışlıkla şarjı bitene kadar kapatmıyorum aylarca. Sadece uçakta..
-fotolar yeniden gelmemel üzere mi kayboluyor? Sd kart hafızası telefonun her açılışında boşalıyor mu?
-sd kartı pcye takıp baktın mı içinde ne var ne yok?
-aynı telefonu kullananların aynı sorunu yaşama ihtimalini araştırdın mı?
-sorun ne zamandır var?
-güncelleme gelmiş olabilir mi?
-
noname bunu yazdı
Kusura bakmayın hocam hep sinir sitres yüzünden 2 gündür bununla uğraşıyom dedim belki bi bilen vardır
-
JiggSaw bunu yazdınoname bunu yazdı
+1
Cevap vermeyı dusunuyorsun yanı hala @noname ?!'^+%&%/(/)()Hacı dalga geçmeye girdim konuya açık söyleyeyim. Ama cvplayan iki arkadaşı gördümya, sygı duydum irkildim..
-
noname bunu yazdıTeXsTeMeR bunu yazdı
-Telefonu ndn yeniden başlatıyorsun? Ben yanlışlıkla şarjı bitene kadar kapatmıyorum aylarca. Sadece uçakta..
-fotolar yeniden gelmemel üzere mi kayboluyor? Sd kart hafızası telefonun her açılışında boşalıyor mu?
-sd kartı pcye takıp baktın mı içinde ne var ne yok?
-aynı telefonu kullananların aynı sorunu yaşama ihtimalini araştırdın mı?
-sorun ne zamandır var?
-güncelleme gelmiş olabilir mi?
- uygulamaları bellek kartına attıktan sonra güncelleme yaptım o sırada telefon tekrar başlatılınca galeriye bi girdim fotoğrafların yeri kare kare belirli ama fotoğraflar yok sonra uygulamala baktım onlarda yok tekrar yükledim denemek amaçlı birdaha resetledim telefonu tekrar aynı problemle karşılaştım sorun 2 gündür var aynı sorunu yaşıyan yok