Telefondan Veri Kurtarma
-
Aress bunu yazdı
bana kesin bir şey lazım bir dosyayı almam lazım bunlar gmaile kayıt oluyormudur
Yedeklemeyi yaptiysan onuda hangi hesaba veya nereye yaptiysan orda bulursun, yoksa kendiliginden kayit olmaz, normalde her 15 gunde bir sana hatirlatma yapar verilerinizi yedekleyin face veya gmaile
-
malesef :(
-
acil
-
Heh he şimdi bu soruyu görünce gülesim geldi :) Telefonu USB'yle PC'ye bağla bi :D
-
adsizcengaver bunu yazdı
Heh he şimdi bu soruyu görünce gülesim geldi :) Telefonu USB'yle PC'ye bağla bi :D
Heh he bağlayınca telefondan izin istiyor :)
-
Konuyu bağırta bağırta hortlatıyorum :) :) :)
ANCAK DURUM ACİL BİR MÜZİK ÇALIŞMAMI TELEFONA KAYDETMİŞTİM PC DE Kİ YEDEK UÇTU UÇURULDU.....
-
Telwfondan yetki istiyorsa zaten cok zor adb acik olsaydi belki alirdin ama suanda imkansiz gibi birsey bende cok ugrastim ama nafile .
-
Telefonun camı kırılmış demişsin ekranda görüntü var mı yoksa sadece dokunmatik mi bozuldu bunu bilmek lazım yorumlardan çıkaramadım :D
Sadece dokunmatiğin bozulduğunu varsayarak yazıyorum.
Bi yerden OTG kablo bulabilirsen usb mouse bağlayarak telefonu fareyle kullanabilirsin.(otgyi replika telefon desteklemiyor olabilir)
Eğer olmuyorsa telefonu recovery mode a geçirerek, adb ile bağlanmayı yada pc ye recoverydeyken bağlayıp usb mode u açmayı deneyebilirsin.
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Telefonun camı kırılmış demişsin ekranda görüntü var mı yoksa sadece dokunmatik mi bozuldu bunu bilmek lazım yorumlardan çıkaramadım :D
Sadece dokunmatiğin bozulduğunu varsayarak yazıyorum.
Bi yerden OTG kablo bulabilirsen usb mouse bağlayarak telefonu fareyle kullanabilirsin.(otgyi replika telefon desteklemiyor olabilir)
Eğer olmuyorsa telefonu recovery mode a geçirerek, adb ile bağlanmayı yada pc ye recoverydeyken bağlayıp usb mode u açmayı deneyebilirsin.
artık görüntüde gelmiyor :)
-
çakmalarda işe yarar mı bilmem hacı wondershare ile bi dene.
s3ten ekranda pattern varken bile veri çektim. ama başka bi s3te yemedi.
bi de dr. bilmem ne diye bi pro var. iosta ekran şifresi yokken güven demeden veri çekebiliyor. dene bakalım