Telefonlar İcin 3Gp Player Var Mi?
-
@pesimistzombie
arkadasim tesekkürler ancak senin verdigin linkteki real one player degil nagesh player cikti ve telefona yüklenmedi.. ayrica dedigim gibi google dan yaptigim her türlü aramadan sonuc alamadim o yüzden buraya topic actim..
@KingOfTheAngel
sana da cok tesekkürler birader ancak verdigin zip dosyasinda 3 adet video player var.. 2 tanesi calismiyor (videoplayer ve videox), 1 i de Videomaniac diye bir program calisiyor ancak tam ekran göstermiyor.. Sende oldugunu düsündün galiba 3 programin arasindada realone player yok zaten ama genede ilgine tesekkür ederim..
-
kd player tavsiye ediyorlar samsunglar için her yerde baya bi aradım kd player dosyaları nasıl görmüyor peki başka versiyonlarını da yüleyip denedin mi?
-
kd player bende yükledim, evet dosyalari görmüyordu bendede sonradan create new list olayindan bi iki atraksiyon yaptim dosyalar göründü bu seferde calistirmadi, select diyorum öylece kaliyor =S ayrica KD player da 8 küsürat sürümlerinde video oynatma özelligi yok ancak 5.06 larda var oda tam ekran degil..
ama ara yüz olarak kd güzel, ipod a benzetmisler ;)
-

bu player in ön izlemesinde de full ekran fonksiyonu var.. sanirim real yada bu program ancak isimi görür..
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------kd player bende yükledim, evet dosyalari görmüyordu bendede sonradan create new list olayindan bi iki atraksiyon yaptim dosyalar göründü bu seferde calistirmadi, select diyorum öylece kaliyor =S ayrica KD player da 8 küsürat sürümlerinde video oynatma özelligi yok ancak 5.06 larda var oda tam ekran degil..
ama ara yüz olarak kd güzel, ipod a benzetmisler ;)
-----------------------------
ozaman başka bişeyler buluruz hocam sana bize çare tükenmez :) -
film arayıpda bulamıyosan => 3gpindir.com :D
gerçi şu an açılmıyor ama bekleriz:D
-
eywallah hocam önce su tam ekranda video izleme olayini cözeyim film indirmeye ugrariz :D
TheKingofAngel kardesim takipteyim birsey bulursan,bende birsey bulursam upload ederim..
-
http://www.speedyshare.com/833684546.html
hocam birde şunu dene bakalım olacakmı
-
kardesim yüklenmedi, 176x220 cözünürlükte degil.. hata veriyor yüklerken..
-
samsunga göre bulmak biraz zor be kardeş neyse ben yinede araştırıcam bulursam dönerim sana