folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Telefonların Ön Kamerasının İzlenmesi Hack-Security

Telefonların Ön Kamerasının İzlenmesi Hack-Security

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacılar bir programla karşılaştım

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manyera.simplecameradisable&hl=en

Şu şekilde 

Programın olayı sizin kameranızı disable ediyor sebep olarakda zararlı yazılımların telefonlarınızın kameralarından sizi izleyebildiğini falan yazmışlar.Nedir bu işin aslı?

Benim bildiğim bir telefon rootlu değilse hacklenemiyor.Bir ara jvm üzerinden siteye girsen bile hacklendiğini duymuştum.

NOT olarak şunuda ekleyeyim.Aşağıdaki siteye girdiğinizde adam sizin cihazınızın birçok özelliğini buluyor.Bu adamın bana söylediğine göre siteye giren adamın facebook adresini falanda bulabiliyormuş.

http://webkay.robinlinus.com/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Nasıl bulabiliyor acaba? :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Önceden benzer bir konu vardı. 

Konu teknoloji olunca hiç şaşırmıyorum. Şu dünyada öğrenip şaşıracağım çok az şey var.  En fazla "vay be" derim.

Arttırıyorum :)

https://www.tahribat.com/forum/telefonunuzu-caldirdiktan-sonra-hirsizi-takip-eder-225422

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

siteye girdim adresi yanlış verdi :D ama yaklaştı ibne 

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Benim telefonda MIUI (özelleştirilmiş Android sanırım) yüklü yüklediğim uygulamalarda kamera erişimini yasaklıyorum çok nadir bazı uygulamalarda izin veriyorum.Artık bu yasakladığım uygulamalar yasağı aşabiliyorlar mı bilemem :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Daha öncede dediğim gibi,

Ha dingonun ahırı ha google play hiç bi fark yok,

Robinson_Crusoe tarafından 15/Haz/17 02:07 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hocalar şunu söyleyeyim bu olayın app le hiç alakası olmadığını söyleyen bazı kişilerde vardı.Mesela bir siteye girdin o sitede java çalıştırıyorsan ordan adamlar hackleyebiliyor falan diyen vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Konuya gerçekden hakim olan birisi varsa bilinçlendirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ön kamerayı siyah asetat kalemiyle boyayıp üstüne cam ekran koruyucu çektim kafa rahat. Laptopun mikrofon ve kamerasınada elektrik bandı yapıştırdım. 

mkyb tarafından 15/Haz/17 02:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Keferenin telefonunuzu dinlememesi için şu yöntemi uyguluyoruz

https://youtu.be/xqjoF1qQr8I

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Hocalar şunu söyleyeyim bu olayın app le hiç alakası olmadığını söyleyen bazı kişilerde vardı.Mesela bir siteye girdin o sitede java çalıştırıyorsan ordan adamlar hackleyebiliyor falan diyen vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Konuya gerçekden hakim olan birisi varsa bilinçlendirsin.

Bilinçlendireyim:

Beef Framework diye birşey var. Örneğin ağınızdaki birisi MITM saldırısı ile sizin gezdiğiniz web sitelerine zararlı bir .js dosyası ekliyor. Bu dosya sayesinde browser üzerinden bazı yetkilere kavuşuyor.

Beef framework bu js'nin olduğu ve kontrol panelinin olduğu bir program. Bu script sayesinde yapabileceklerinizden birisi telefonun kamerasından görüntü almak. Ancak bu site kameraya ulaşmak istiyor gibi bir uyaru veriyor. Kabul edersen çalışıyor. Aynı şekilde telefonu durduk yere titretebilirsin vs. vs.

---

@antivir-US müridin gönderdiği videodaki gibi bu illetten kurtulabilirsiniz. Ben o şekilde kullanıyorum telefonu. Bu wannecry, NSA olaylarından sonra dinleme cihazlarından kurtulmak gerekli..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    antivir-US bunu yazdı

Keferenin telefonunuzu dinlememesi için şu yöntemi uyguluyoruz

https://youtu.be/xqjoF1qQr8I

Alttaki yorumları okudunuz mu :)))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2919 Toplam Mesaj: 12
telefon hack