Telefonu Modem Olarak Kullananlar, En Uygun Tarife?
-
Selam arkadaşlar ben telefonumu modem olarak kullanıp internete bağlanmak istiyorum elimde c7 var. en uygun tarife nedir kullanan var mı? bide 2 bilgisayarı internete bağlayabiliriz değil mi wireless dan?
-
Eğer Turkcell Kamu paketi kullanma imkanın varsa yani kamu personeliysen Kamu 1000 + Kamu 1 GB Sınırsız İnternet paketi al.
qoqo tarafından 12/Eki/12 19:00 tarihinde düzenlenmiştir
Paketin içeriğini açıklayayım hemen.
Normal Kamu 1000 paketi içerisinde 1000 dk her yöne konuşma + 1000 Sms (Heryöne) var. Fiyatı 45 TL.
Kamu 1 GB Sınırsız Cepten İnternette ise 1 GB kotan var ve bu 1 GB'ı bitirinceye kadar hızın şebekenin sağlayabildiği kadar. 1 GB kotayı doldurduktan sonra ise internet hızı 96 kbps'ye düşmekte. Yani TTNET'in 25 GB lık AKK gibi düşünebilirsin. 96 Kbps de senin ihtiyaçlarını biraz geç de olsa karşılayabilir diye düşünüyorum.
2 bilgisayarı bağlayabilirsin sıkıntı olmaz. -
Maalesef kamu paketi kullanma gibi bir imkanım yok hocam yine de çok teşekkür ettim :)
-
ben vodafone kullanıyorum sınırsız net 9 tl ama sanırım bunu yeni üye alımına kapadılar şansına küs:D bide konuyu baltalamak gibi olmasıın ama samsung corby pro var bende kies ile baglanınca modem özelliğini kullandığı için diğer özellikler devre dışı kalıyor sms atma birini arama vs gibi başka bir program var mı yoksa böyle kullanmak zorundamıyım ?
-
valla hocam ben bi ton arastirdim sinirsiz istersen aveada ve vodafonede var tturkcelle bakmadim fahis oldugundan dolayi
aveada durum soyle 1gb adil kullanim hakki veriyo onu asinca hiz edgeye dusuyo
vodafonede adil kullanim 250mb ve avea 10 tlye sunuyo bu imkkani vodafone 14 tlye
-
anladım avea'nın daha mantıklı su anda aveayım bi bakıyım o zaman. bazı internet paketlerinde modem olarak kullanılmıyo o yüzden sormak istedim
-
FireOfHeaven bunu yazdı
anladım avea'nın daha mantıklı su anda aveayım bi bakıyım o zaman. bazı internet paketlerinde modem olarak kullanılmıyo o yüzden sormak istedim
Nasıl kullanılmıyor ? nasıl bi ilgisi olabilirki bunun hangısı o
Benım kullangıdım aylık sınırsız ınt 10 tl faturalı avea 1 gb kotayı gecınce hız 128 kbps oluyor fakat bulundugun yer ıyıyse sorun deıl o kadar yavaslık :)
-
bana avedaki adam demişti nasıl bir ilgisi var bilemiyorum mesela bazen günlük bedava internet geliyor onu kullanamıyorum ben :S
-
Avea nın 500 dakika heryöne 2000 sms ve 2gb ( 2 gb den sonra sınırsız 128kb düşük hız ay sonuna kadar ) internet tarifesindeyim. Aylık 30 tl ye geliyor. Süper bir tarife geçen gün ttnetle altyapı yüzünden 2 gün dsl sinyal sorunu yaşarken avea sayesinde modemim kırılmaktan kurtuldu. Ara sıra deli işe yarıyor. Her zaman bir alternatif olmalı bence...
-
türkiyede 3G dert 1 GB kota neye yetecek ki
millet 4G ye geçti...
halbuki gerizekalı operatörler ttnet in uyguladığı gibi 16 mbps kadar fln hız ve 50 GB kota koysalar
herkes siktir edecek ttnet i
bir türlü idrak edemediler... -
microkabus bunu yazdı
ben vodafone kullanıyorum sınırsız net 9 tl ama sanırım bunu yeni üye alımına kapadılar şansına küs:D bide konuyu baltalamak gibi olmasıın ama samsung corby pro var bende kies ile baglanınca modem özelliğini kullandığı için diğer özellikler devre dışı kalıyor sms atma birini arama vs gibi başka bir program var mı yoksa böyle kullanmak zorundamıyım ?
FoxFi ve Pdanet araştır