folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonu Modem Olarak Kullananlar, En Uygun Tarife?

Telefonu Modem Olarak Kullananlar, En Uygun Tarife?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar ben telefonumu modem olarak kullanıp internete bağlanmak istiyorum elimde c7 var. en uygun tarife nedir kullanan var mı? bide 2 bilgisayarı internete bağlayabiliriz değil mi wireless dan?

bazen inanmak en büyük kumardır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Eğer Turkcell Kamu paketi kullanma imkanın varsa yani kamu personeliysen Kamu 1000 + Kamu 1 GB Sınırsız İnternet paketi al.

Paketin içeriğini açıklayayım hemen. 

Normal Kamu 1000 paketi içerisinde 1000 dk her yöne konuşma + 1000 Sms (Heryöne) var. Fiyatı 45 TL.

Kamu 1 GB Sınırsız Cepten İnternette ise 1 GB kotan var ve bu 1 GB'ı bitirinceye kadar hızın şebekenin sağlayabildiği kadar. 1 GB kotayı doldurduktan sonra ise internet hızı 96 kbps'ye düşmekte. Yani TTNET'in 25 GB lık AKK gibi düşünebilirsin. 96 Kbps de senin ihtiyaçlarını biraz geç de olsa karşılayabilir diye düşünüyorum.

2 bilgisayarı bağlayabilirsin sıkıntı olmaz.

qoqo tarafından 12/Eki/12 19:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek

Maalesef kamu paketi kullanma gibi bir imkanım yok hocam yine de çok teşekkür ettim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

ben vodafone kullanıyorum  sınırsız net 9 tl ama sanırım bunu yeni üye alımına kapadılar şansına küs:D bide konuyu baltalamak gibi olmasıın ama samsung corby pro var bende kies ile baglanınca modem özelliğini kullandığı için diğer özellikler devre dışı kalıyor sms atma birini arama vs gibi başka bir program var mı yoksa böyle kullanmak zorundamıyım ?

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

valla hocam ben bi ton arastirdim sinirsiz istersen aveada ve vodafonede var tturkcelle bakmadim fahis oldugundan dolayi

aveada durum soyle 1gb adil kullanim hakki veriyo onu asinca hiz edgeye dusuyo

vodafonede adil kullanim 250mb ve avea 10 tlye sunuyo bu imkkani vodafone 14 tlye

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek

anladım avea'nın daha mantıklı su anda aveayım bi bakıyım o zaman. bazı internet paketlerinde modem olarak kullanılmıyo o yüzden sormak istedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    FireOfHeaven bunu yazdı

anladım avea'nın daha mantıklı su anda aveayım bi bakıyım o zaman. bazı internet paketlerinde modem olarak kullanılmıyo o yüzden sormak istedim

Nasıl kullanılmıyor ? nasıl bi ilgisi olabilirki bunun hangısı o 

Benım kullangıdım aylık sınırsız ınt 10 tl faturalı avea 1 gb kotayı gecınce hız 128 kbps oluyor fakat bulundugun yer ıyıyse sorun deıl o kadar yavaslık :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek

bana avedaki adam demişti nasıl bir ilgisi var bilemiyorum mesela bazen günlük bedava internet geliyor onu kullanamıyorum ben :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Avea nın 500 dakika heryöne 2000 sms ve 2gb ( 2 gb den sonra sınırsız 128kb düşük hız ay sonuna kadar ) internet tarifesindeyim. Aylık 30 tl ye geliyor. Süper bir tarife geçen gün ttnetle altyapı yüzünden 2 gün dsl sinyal sorunu yaşarken avea sayesinde modemim kırılmaktan kurtuldu. Ara sıra deli işe yarıyor. Her zaman bir alternatif olmalı bence... 

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

türkiyede 3G dert 1 GB kota neye yetecek ki

millet 4G ye geçti...

halbuki gerizekalı operatörler ttnet in uyguladığı gibi 16 mbps kadar fln hız ve 50 GB kota koysalar

herkes siktir edecek ttnet i

bir türlü idrak edemediler...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    microkabus bunu yazdı

ben vodafone kullanıyorum  sınırsız net 9 tl ama sanırım bunu yeni üye alımına kapadılar şansına küs:D bide konuyu baltalamak gibi olmasıın ama samsung corby pro var bende kies ile baglanınca modem özelliğini kullandığı için diğer özellikler devre dışı kalıyor sms atma birini arama vs gibi başka bir program var mı yoksa böyle kullanmak zorundamıyım ?

FoxFi ve Pdanet araştır

Toplam Hit: 1776 Toplam Mesaj: 14