Telefonum Çalındı
-

-
resimdede görüldüğü gibi 2 ayda takipsizlik kararı çıktı :) tşkler adalet
-
2 sene önce benimde calınmıstı.Dilekce yazdım falan filan işte telefonu kapatırız bilmem ne dediler eğer bulursak ararız dediler.Sonuc = Bi bok yok.
-
teşekkürler mi ..
Otobuste cebimden çaldırdıgım telefonada ayni metni yollamışlardı.
yok delil yokmuş yok yarrak kurek yokmus..
amk evlatları, resmen hırsızları besliyorlar.
-
99 yılında ufak kırmızı nokia telefonum çalınmıştı 2 ay sonra bursadan bulmuşlardı
-
AasakLie bunu yazdı

Kusura bakma kardeşim de gülesim geldi valla duruma :D Ne bekliyordun ki :D
-
Kodugumun memleketinde hersey torpile bakiyor..
3 sene once arkadasimin ablasinin telefonu calimisti.. Tabi calan ne bilsin kizin babasinin istihbarat albay dedesinin eski il emniyet mudurunu oldugunu. Valla 2 ci gun kizin telefonu geri geldi...
-
Hocam bak işte seçeneklerden istedıgını degerlendır bence :)
JiggSaw tarafından 23/Mar/13 08:05 tarihinde düzenlenmiştir
Yanlıs anlama gecmıs olsun , aynısını bende yaşadım ama yapılacak tek şey gibi gozukuyor bunlar :)

-
once ilk sayfada yer alan numarayi arayip telefonu kapattir hocam sonra savciliga git benimde basima geldi 5. yila dayandi mahkeme devam ediyor calinan bulundu yakinda zaman asimindan dusecek heralde
adam bulundu ama telefon bulunamadi
-
AasakLie bunu yazdı
Arkadaşlar dün gece itibari ile HTC marka telefonumu çaldırdım. son zamanlarda böyle bi olayla karşılasan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. birazdan karakola oradan savcılıga gitmeyi düşünüyorum. mobil cihazların calındıgında kapatıldıgı bi birim oldugunuda ögrendim şuan icin aramadım. HTC sense muhabetinde pek anlamıyorum ne yapmam gerekli şuan icin
Telefonum nerde uygulamasını yükleseydin bulurdun hocam :)