Telefonum Çok Yavaş. Ne Yapayım?
-
merhaba
samsung pocket var bitane . tam modeli: gt s 5301
abi telefon aşırı yavaş ya.extreme bişey yapmaya çalışmıyorum telefonda birini aramam 10 saniye sürüyo abartmıyorum. mesajlar falan hakeza öyle. daha önce symbian ve blackberry kullanmış biriyim. ikiside kat kat iyiydi bundan specleri de bunun çeyreği değildi. alette 512mb ram var amk.
whatsapp telefonun rehber/telefon uygulamasından daha hızlı olduğu için birini aramak için whatsapp a girip ordan arıyorum.
ne yapabilirim bu telefona. cynaogen modmudur nedir öyle bişeyler çaksam falan iyileşirmi biraz?
telefonda sadece whatsapp ve facebook yüklü extreme kastıracak bişey yok.
bide android fanboyları gelsin açıklasın amk 800 mhz işlemci 512 mb ramle telefon açmayı beceremiyo alet. 10 çekirdekli 20 gb ramli telefonla artizlik yapmak kolay tabi.
-
10 çekirdek 20gb ramli olqn telefon modeli nedir.
-
HoLyCat bunu yazdı
ben yazacaktım elimden aldın HoLy :) harbiden nasıl birşey senin bahsettiğin telefon?
-
sen verileri yedekleyip bi hard format çak o telefona
avg virüs programıclean master
battery doctor
bu uygulamaları kur sonra kafana göre diğerlerini yükle
-
Rom yükleyince daha iyi okdugunu duydum hocam. Bizim tanıdığın telefon android'in ilk çıkan telefonlarındandı ve bir rom güncellemesi ile Note 2 gibi oldu. Bir diğer yöntem yurtdışından Çin yapımı telefonlar Huawei vb.
-
Not bunu yazdı
Rom yükleyince daha iyi okdugunu duydum hocam. Bizim tanıdığın telefon android'in ilk çıkan telefonlarındandı ve bir rom güncellemesi ile Note 2 gibi oldu. Bir diğer yöntem yurtdışından Çin yapımı telefonlar Huawei vb.
hasskktr :D daha neler yok abi öyle bişi.. eğer varsa antutu test sonuçlarını görelim :D
-
Başka bir işletim sistemli akıllı telefon modeline geçiş yapsan ?
-
Marka, model ve nasıl yapıldığını öğrenip eklerim hocam. Adamın telefonda whatsapp'ı yoktu ve artık programı rahatça kullanabiliyor. Performans aşırı derecede arttı. Model: Galaxy S , 4.2.2 kurulmuş hocam.
Not tarafından 24/Ağu/14 08:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Kardes benim gibi yapican...
O telefonu hibe et birine duzgun birsey alican bilgisayar deilki rom yukselt e-karti degis vs..
-
HoLyCat bunu yazdı
Flash tv 10 kilo bal alana veriyo hocu onu, deli bi alet.
-
windows phone a geç eşekten ata geçmiş gibi hissedeceksin hocam