Telefonuma Msj Gelmesini İstemiyorum
-
arkadaşlar dersaneden kaçtım annemin teline msj gelsin istemiyorum ne yapabilirim?? :(
-
telefonu kapt hatıı kır calmıslar de uyudr bısylerr ya da paşa paşa azarını işit otur asagıyaa :D
-
Bu seferlik mesaj gelir ama bir Dahaki mesaj gelmemesi için Tavsiyem Bir Daha kaçmayabilirsin.
-
annenin telefonuna yakın dur :)sen aç veya kapat :D
ben denedim çalışıo :D
-
teknik kismini bilemem ama ;
sessize al, arada kontrol et.. dershanenin kapanmasina yakin surekli gozun telde olsun..
-
şimdi yapacağın işler şöyle
dershanenin sms serverını hackliyebilirsin
başak seçenek
turkcelli arayarak tel çalıntı hattı kapatın diyebilrisin
annenin telini bozabilirsin
veya annene çok iyi davran affetsin :D
-
telefonu kapatabilmem mümkün deil işte ya :( yokmu bi yöntemi falan??
-
şimdi olay şu senınle aynı dershanede okuyan bir arkadaşın aranızın iyi oldugu bir dershane calısanına gidecek ve pesimist_98 in annesinin telefonu değişmiş mesajlar ona gitmiyormus oda size numarasını vermıyo mesaj gitmesin diye bende numarasını getirdim yazık çocuga derslerden kaçıyo sınavı kazanamıycak. şansın yaver giderse artık annene mesaj gitmeyecek:) tecrübemle sabittir denenmiştir ve tutmuştur :D
-
süper sifresini al, internetten hattı geçici olarak kapat belkim işe yarayabilir.
sonucu yazmayı unutma.
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------şimdi yapacağın işler şöyle
dershanenin sms serverını hackliyebilirsin
başak seçenek
turkcelli arayarak tel çalıntı hattı kapatın diyebilrisin
annenin telini bozabilirsin
veya annene çok iyi davran affetsin :D
-----------------------------
bunların hiç birisi mümkün deil malesef :( -
seadog bunu yazdı:
şimdi olay şu senınle aynı dershanede okuyan bir arkadaşın aranızın iyi oldugu bir dershane calısanına gidecek ve pesimist_98 in annesinin telefonu değişmiş mesajlar ona gitmiyormus oda size numarasını vermıyo mesaj gitmesin diye bende numarasını getirdim yazık çocuga derslerden kaçıyo sınavı kazanamıycak. şansın yaver giderse artık annene mesaj gitmeyecek:) tecrübemle sabittir denenmiştir ve tutmuştur :D
yok yaw :D dersaneye gidebilcek bi arkadaşım yok çünkü toplu kaydık :D