Telefonumu Kaybettim
-
kardeşim eninde sonunda telefoncuya satacak yada kullanıcak. o yüzden karakola git xxxxxxxxxx imei nolu S4 model xx renkli telefonum çalınmıştır. şüphelendiğim kimse yok. yukarıda yazılı imei nolu telefonumun bulunmasını , telefonumu kullananlar veya çalanlar hakkında şikayetçiyim. arz ederim.. diyip dilekçe yazacaksın. sonrada telefonunun faturasının fotokopisinide dilekçeye ekleyeyerek işleme aldırıcaksın. sonra bekleyeceksiniz. imei değiştirilmediği sürece bulunacağına kesin inanıyorum. üstelik telefoncular artık akıllandı, tel satandan kimlik fotokopisi alıyorlar. almasalar bile artık işyeri kamerasindan o telefonun dükkana gelişi satılışı kontrol edilip bulunabiliyor. tabi bu sorumluluk hırsızdan telefonu satın alan telefoncularda. eninde sonunda bulunur merak etme. yeter ki resmiyete dök işi.
-
Telefonu düşürdüm deyip Savcılığa şikayet edersen dosyana takipsizlik yazılır.
Ama minibüste cebimden çaldılar dersen o telefon imei değişmediği sürece bulunur.
Burda çaldılar demen senin boynuna vebal yükler onu da baştan söyliyim. :-))
Bulan kişi aramıyosa sana da çaldılar diye şikayet etmek kalıyo geriye. :-)))
-
Eyvallah arkadaşlar sağolun, yarın karakola gideceğim
-
Karakola değil Savcılığa git.
Karakoldan dosyan Savcılığa bir aya anca gider.
-
MbK bunu yazdı
Karakola değil Savcılığa git.
Karakoldan dosyan Savcılığa bir aya anca gider.
Cansın ;) teşekkürler
-
Dilekçene mutlaka
tüm gsm operatörlerinden bu* imei numarali telefona hat takılıp takılmadığının sorgulanmasını talep ediyorum yaz.
Ben öyle buldum telefonu.. Üzerine gitmezsen kapatiyorlar dosyayı.
Takipsizlik alsan bile itiraz et.
-
Bir Musibet Bin Nasihat,tan iyidir.
Gecmis olsun.
-
Teşekkürler... umarım bulurlar telefonu, sağolun
-
2 yıl oldu bende senin gibi durakda unuttum ordan birisi çalmış ne arayan var ne soran :) sen sağğ ben selamet
-
0x656e bunu yazdı
2 yıl oldu bende senin gibi durakda unuttum ordan birisi çalmış ne arayan var ne soran :) sen sağğ ben selamet
öyle deme hocam ya :D benim acım daha yeni bak içime gam oturdu aq :)