Telefonumu Satıyorum Beyler
-
telefondan girip adrese tiklayamayanlar icin link :
up olsun
hayirli satislar
-
500 TL ?
iphone 3gs
hocam ksr bakmada delirdin heralde ?
-
VideoJockey bunu yazdı
@kadirozdemir e ulaş bence hocam görmemiş olabilir konuyu. 3gs alma düşüncesi vardı.
Yok hocam gördüm konuyuda fiyatı yüksek. Hani anlıyorum yeni almış da İphone ikinci yıl piyasası çok düşük.
Ben 3G yi tanıdıkdan 150+Eski Samsung Corby ile aldım. Aynı tanıdık ayarlayacak bana yine. Ucuza gelirse 4 alacağım hatta.
İster inan ister inanma ama yurtışı garantli İphone 5'i 500 TL ye aldı adam :D Kendisi kullanıyor ama dükkanda yurtdışı onaylı satmıyor çünkü.
-
kadirozdemir bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
@kadirozdemir e ulaş bence hocam görmemiş olabilir konuyu. 3gs alma düşüncesi vardı.
Yok hocam gördüm konuyuda fiyatı yüksek. Hani anlıyorum yeni almış da İphone ikinci yıl piyasası çok düşük.
Ben 3G yi tanıdıkdan 150+Eski Samsung Corby ile aldım. Aynı tanıdık ayarlayacak bana yine. Ucuza gelirse 4 alacağım hatta.
İster inan ister inanma ama yurtışı garantli İphone 5'i 500 TL ye aldı adam :D Kendisi kullanıyor ama dükkanda yurtdışı onaylı satmıyor çünkü.
500 liraya ayfon beş mi ? Orijinal olduğuna emin misin ? -
Madem konuda bahsedilmiş, 300 e olursa ben almak isterim istanbul'dayım...
up olsun
-
Citizen bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
500 liraya ayfon beş mi ? Orijinal olduğuna emin misin ?Orjinal hocam eminim :) Ama işte yurt dışından gelmiş. Türkiye garantisi yok onada eminim de yurt dışı var mı ona emin değilim. İphone görünümlü android değil dediklerini biliyorum. Bildiğin gerçek İPhone :) Telefon işi ile uğraşanlar var ise rast geliyor böyle arasıra şeyler :D