Telefonun Camı Kırıldı
-
arkadaşlar bende iphone var. çin malı. telefoncuya sordum.. ekranı bulmazssın dedi..
iphone dokumattik ekranda tuşlar çalışmyır çatlak olduğu için...
şimdi bu telefonun ekranını nasıl dğiştirim
-
direkt çöpe at.tecrübeyle sabittir.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------düzeliyor mu?
:)
-
Noneyim bunu yazdı:
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Hayır düzelmeyince atılıyor.
-
Noneyim bunu yazdı:
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Süpersin hocam ya :D akşam akşam koparttın :D:D
-
bende samsung wave i sarhosken saate bakim dedim dusurdum.sol ust koseden samsung yazisina kadar catlak var ama allahtan calisio.
-
şehir olarak nerde yaşıyorsun bilmiyorum da, bulunduğun bölge de telefonculara parça satan toptancı bir yer vardır kesin, ha yok diyorsan sana toptancı verebilirim yada ggidiyorda araştır bak telefonun ekranı kesin vardır, yok diye bişey yok, bir yerde vardır kesin, araman gerekiyor sadece. çin telefonlarda dokunmatik ekran dertli haklısın bulunması zor oluyor, tek hatlı mı çift hatlı mı değişik değişik modelleri var, telefoncular açınca içini bordunun nasıl olduğuna bakıyor ve ekran buluyor bir şekilde, hemen vazgeçme eğer teli istiyorsan, bilen bu işlerden anlayan bir telefoncuya götür, vodafone turkcell shopa gidipte tel tamir ettirmeye kalkanlardan olma sende:)
-
Hacı bunu yapanlar çok sınırlı istanbulda ( İstanbuldaysan ) Adamlar nasıl ne yapıyorlarsa iPhone'a uyan bir cam takıyorlar. Tanıdığım biri taktırmıştı..
Anlıyacağın bayağı bir dolaşıcaksın bulana kadar :) Ha bulamadın; at çöpe.. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Hacı bunu yapanlar çok sınırlı istanbulda ( İstanbuldaysan ) Adamlar nasıl ne yapıyorlarsa iPhone'a uyan bir cam takıyorlar. Tanıdığım biri taktırmıştı..
Anlıyacağın bayağı bir dolaşıcaksın bulana kadar :) Ha bulamadın; at çöpe..
-----------------------------çöpe atmya gerek yok.. bir tane daha ipod alırız o bozulursa... diğer ipone takarız
-
Çöpü dökme, düzeliyormuş.
-